• Català
  • Castellano
  • English

Notícies

Exposició de Sol Courreges al Centre “Gabrielet”

cartell 2020 todo va a estar bienEl pròxim dilluns obre portes l'exposició de l'artista Sol Courreges que du per títol “Todo va a estar bien”. Amb aquesta mostra l'artista vol explicar que després dels mesos tan durs de confinament que hem viscut sempre es pot fer una lectura positiva per a partir d'ara tenir més cura del planeta i de naltros mateixos, la nostra alegria i el nostre cos. L'artista presenta part de la seva obra feta sempre amb materials reciclats. La mostra romandrà a la sala d'exposicions del Centre Antoni Tur “Gabrielet” entre el 13 i el 22 de juliol. L'horari de visita és de 10 a 14h i de 19 a 22h.

10 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Torna el Formentera Jazz Festival amb un format més íntim i aforament limitat

foto FJF2020 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el Formentera Jazz Festival se celebrarà entre el pròxim 21 i 23 d'agost, després que hagi canviat les seves dates habituals al mes de juny a causa de la crisi de la covid-19. A més torna amb un format més íntim i de petit format i compta amb totes les mesures de seguretat per complir amb els protocols sanitaris i garantir el benestar dels músics i assistents.

Aquesta és la sisena edició d'aquesta trobada musical del món del jazz, que ofereix varietat tant pel que fa a gènere, com a diversitat internacional. El festival va nàixer de la mà del músic formenterer Maxwell Moya que dirigeix des de llavors l'esdeveniment que compta amb el suport del Consell de Formentera. Tindrà per primera vegada el seu escenari principal a la plaça de Sant Ferran i també es desenvoluparà en dos dels locals musicals de l'illa, Sa Panxa i Blue Bar, a més comptarà amb la ubicació privilegiada del Chezz Gerdi as Pujols.

Federico Nathan, Valmuz, Yadira Ferrer, el col·lectiu local 4T Freshly People y Dj Golfo de Guinea, formen el cartell musical del #FJF2020 que podeu conèixer amb més profunditat a la web formenterajazzfestival.com o a través de les seves xarxes socials.

Cal destacar que en aquesta ocasió el públic estarà assegut, i l'aforament serà limitat, respectant les normes de distanciament social i es mantindrà l'ús de màscares i higiene de mans, en tot moment per a garantir el benestar general.


10 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Far de la Mola amplia el seu horari de visites

foto 2020 Far de la Mola 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que avui 7 de juliol es canvia l'horari d'obertura del Far de la Mola. A partir d'avui i fins al 31 d'octubre l'horari serà el de temporada alta de dimarts a diumenge d'11 a 14h i de dimecres a diumenge de 17 a 21h.

Recordem que aquest espai cultural i educatiu es va obrir el passat 1 de juliol de 2019. Sense comptar la primera setmana de portes obertes, 12.613 persones han visitat les seves instal·lacions. La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que “el far s'ha convertit en un referent cultural de Formentera, tant per turistes com residents, i ens apropa part de la nostra història marítima”. A més, la consellera ha destacat que al seu pati tenim un nou espai per programar espectacles de petit format que estan tinguent molt bona acollida.

El far va quedar dividit en dues àrees expositives. D'una banda, una exposició permanent amb el mar com a eix principal, tractada des de diferents vessants: el medi marí, l'aprofitament dels seus recursos, la navegació i els senyals lumínics. I per una altra, una àrea reservada a exposicions artístiques de caràcter temporal.

L'entrada general té un preu de 4,50 euros. Per als residents de Formentera, de la resta d'illes, menors de 18 anys i persones en atur l'entrada és gratuïta, mentre que pensionistes i estudiants paguen un preu reduït de 2,5 euros.

7 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

183 infants assisteixen a l'Escola d'Estiu del Consell de Formentera

Escola estiu 2020 mascaretesEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que 183 infants varen començar l'Escola d'Estiu 2020 durant la setmana passada. A l'escola de Sant Francesc hi assisteixen 100 alumnes, a la de Sant Ferran 58 i a la de la Mola 25. En total 29 treballadors tenen cura d'ells i dinamitzen les activitats, 27 són monitors i 2 directores.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha explicat que s'han admès a tots els infants que ho varen sol·licitar tant en el període ordinari de matriculació, com en l'extraordinari que s'ha obert de manera especial una vegada iniciada l'escola. “19 boixos i boixes han sol·licitat l'assistència a l'Escola d'Estiu fora de termini i, tenint en compte la situació especial que hem viscut enguany, hem treballat per contractar nou personal i poder respondre a totes les necessitats de les famílies de Formentera”, segons ha explicat Parellada.

Entrades i sortides escalonades
L'horari màxim de l'Escola d'Estiu és de 8 a 14.30h. Aquest any es fomenten les entrades escalonades. La temàtica principal que es treballa aquest 2020 a l'Escola d'Estiu és la salut i el lema “Ens cuidam”.

Mesures de seguretat excepcionals
Per evitar la propagació de la covid-19 hi ha mesures de seguretat excepcionals. Els grups són reduïts, compten sempre amb les mateixes monitores i monitors, i no tenen contacte amb altres grups per evitar possibles contagis. Tampoc es fan desplaçaments fora dels centres. Així mateix es segueixen els protocols i mesures de neteja i desinfecció establerts per les autoritats.

9 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració amb el Club Surf Formentera

foto 2020 conveni surfLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president del Club Surf Formentera, Alex Buchau, han signat el conveni de col·laboració per a la coordinació de l'Escola Municipal de Vela de Formentera l'any 2020 i donar ús a les instal·lacions del Consell. Amb la signatura d'aquest conveni, en la qual també ha estat present la consellera d'Esports, Paula Ferrer, es fa la contractació del servei de personal tècnic per fer les activitats de l'escola.

Per portar a terme aquesta activitat, el Consell de Formentera subvenciona el club amb 35.000 euros. Així, el Club Surf Formentera aportarà els monitors per al desenvolupament de l'Escola Municipal de Vela, coberta plenament pels entrenadors que el club designi, que estaran supervisats pel coordinador del Centre d'Esports Nàutics del Consell de Formentera.


7 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 204

Inici
Anterior
1