Tornen els Caps de Setmana Gastronòmics

Foto cap de setmana gastronomicsAquest divendres dia 29 d'abril comencen els Caps de Setmana Gastronòmics. Se celebraran del 29 d'abril a l'1 de maig i del 6 al 8 de maig. Aquesta iniciativa consisteix que destacats restaurants de Formentera ofereixen menús gastronòmics a un preu tancat de 20 euros (beguda no inclosa). "Són menús dissenyats especialment per a aquesta ocasió, reinterpretacions de les receptes tradicionals de la cuina típica, aportant una visió creativa sovint des de l'òptica de la cuina d'autor a un preu molt accessible", segons ha explicat Alejandra Ferrer, la consellera de Turisme que ha recordat que aquesta iniciativa s'emmarca dins la campanya Descobreix Formentera al Maig "per oferir valors afegits als turistes que ens visiten en temporada baixa".

Restaurants participants

Enguany, són 10 els restaurants que hi participen: Blue Bar, Caminito, Can Forn, Can Pascual, Capri, Casablanca, Chezz Gerdi, Restaurant La Savina, Restaurante Carmen - Blanco Hotel, Vogamarí. Es recomana confirmar disponibilitat als mateixos restaurants. Podeu descarregar-vos els menús a la web de Turisme www.formentera.es o clicant el banner a la home dels Caps de Setmana Gastronòmics (http://www.formentera.es/beta/es/content/fines-de-semana-gastron%C3%B3micos-mayo-2016).