Caps de Setmana Gastronòmics, el millor de la cuina de Formentera a un preu assequible

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que aquest cap de setmana tornen els menús gastronòmics. Aquest cap de setmana, 24, 25, 26 de setembre, i el pròxim 1, 2 i 3 d’octubre set restaurants de Formentera ofereixen menús gastronòmics a un preu tancat de 25 euros (beguda no inclosa).

Són menús dissenyats especialment per a aquesta ocasió, alguns restaurants opten per fer les receptes tradicionals i altres fan una versió renovada, interpretacions de la cuina típica de l’illa, aportant una visió creativa sovint des de l’òptica de la cuina d’autor a un preu molt accessible.

Els participants d’aquesta edició dels caps de setmana gastronòmics són: CARMEN by BLANCO, Pinatar i Macondo II, as Pujols, Quimera de la Savina, Rosamar de Sa Roqueta i Macondo I i Sa Panxa a Sant Ferran.

Podeu trobar els contactes i els menús al web formentera.es.


23 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera