• Català
  • Castellano
  • English

Obert el termini d’inscripció per obtenir el permís de conductor de taxi

taxis-2020taxi-formenterajEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa a totes les persones interessades que s'han convocat les proves per obtenir el permís municipal de conductor d'auto taxi.

Les proves es realitzaran en la seva primera convocatòria el 4 de març de 2020. El termini de presentació de sol·licituds es va iniciar el passat divendres 7 de febrer, i està obert fins al dijous 20 de febrer, ambdós inclosos. Hi haurà una segona convocatòria d'examen l'1 d'abril de 2020, per aquesta prova es podrà fer la sol·licitud 10 dies hàbils a comptar des del 20 de febrer.

Les sol·licituds s'han de presentar al Registre General del Consell Insular de Formentera, OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana), c. de Ramon Llull, 6, de Sant Francesc o telemàticament a través de l'OVAC. Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la llista provisional d'admesos i exclosos es publicarà en el tauler d'anuncis i a la web del Consell.

Increment transport públic
El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha destacat que aquest any hi haurà més demanda de conductors de taxis, per la qual cosa ha animat “a les persones que puguin estar interessades en aquesta feina que facin l'examen”. Recordem que la flota de taxis s'incrementarà en vista a l'inici de la temporada en un 17%, passant de 35 taxis el 2019 a 41 al 2020. “Tot perquè es pugui donar un millor servei públic a residents i turistes, a la vegada que donem alternatives de mobilitat”, segons ha destacat el conseller. A més, els nous taxis seran vehicles hídrids, “perquè el seu ús sigui també més sostenible”, segons ha destacat el responsable de Mobilitat.

Podeu trobar tota la informació sobre la prova d’obtenció del permís de conductor de taxi per l’illa de Formentera així com els requisits i el temari en el següent link:
http://conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=6753%3A2020-02-07-11-56-26&catid=354%3Amobilitat&Itemid=455&lang=ca.

11 de febrer de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera