• Català
  • Castellano
  • English

S’activen les reserves i la confirmació de les pre-reserves al web formentera.eco

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que a partir d’avui 10 de juny ja es poden fer les reserves o formalitzar les prereserves al web www.formentera.eco. D’aquesta manera, es poden obtenir les acreditacions per circular per Formentera, durant el període de regulació, entre el 24 de juny i el 7 de setembre d’aquest 2021. La taxa que hauran de pagar els visitants serà per cotxe: 1,00 €/dia, amb un import mínim de 5,00 €, i per moto (motocicletes i ciclomotors): 0,50 €/dia, amb un import mínim de 2,50 €.

Les prereserves es varen obrir el passat 15 de març. Ara, aquestes prereserves es poden formalitzar al web. Els usuaris rebran un correu electrònic i disposaran de 10 dies per realitzar la confirmació de la reserva i el pagament.

Bonificacions
Per als residents de Formentera i la resta de les illes i per als vehicles elèctrics, l’acreditació és gratuïta. Per als vehicles híbrids l’acreditació està bonificada al 50 %. Els residents que tinguin l’acreditació de la zona blava en vigor no hauran de fer el tràmit, i poden accedir al web formentera.eco, introduir la matrícula i comprovar que efectivament es disposa de l’acreditació. La resta, la pot obtenir amb un senzill tràmit al web.


10 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera