• Català
  • Castellano
  • English
Areas Social action Culture and Historical Heritage Rotund èxit de la Passarel·la de Moda de Formentera en la seva quinzena edició

Rotund èxit de la Passarel·la de Moda de Formentera en la seva quinzena edició

La Passarel·la de Moda de Formentera, que enguany s'ha dut a terme amb el títol TONALITATS, ha set tot un èxit de convocatòria i ha aconseguit omplir la plaça d'Europa des Pujols. Veïns de l'illa i turistes no han volgut perdre's aquesta tradicional desfilada de moda i creativitat de Formentera, que enguany ha comptat amb la col·laboració de la recentment creada associació per a la inclusió Diver Gent, que va néixer de la voluntat d’acompanyar, assessorar i ajudar persones diversament hàbils i les seves famílies.

De fet, nou membres d'aquesta associació de diferents edats han desfilat com a autèntics professionals per la passarel·la d'aquest ja consagrat certamen, que enguany compleix la seva quinzena edició.

Els models han mostrat al nombrós públic congregat a la plaça les creacions d'un total de vint dissenyadors de l'illa, tant en moda com en joies i sabates.

Les marques que han desfilat en aquesta quinzena edició de la Passarel·la Formentera són:

Hippie Shop Formentera, L'Ikigai Design, Marziposa Lingerie, Atzavara, Cosir i Cantar de Fabiana Schulz, Pahiesa, Kavra Formentera, Simona Colzi, Molly Mallone i és Pelegrí, Jesús Costa, Equilibri Formentera, Ulaan, Elena Hurtado (OBI) & Lorenzo Pepe, Eva Cardona, Laura López i Ginkgo Creations, Ur Calvet, Majoral.

Els presentadors de la gala han set Regina Mayans i Pepo Rubio.

Cal destacar que el nom de la passarel·la, TONALITATS, neix de la col·laboració amb l'associació Diver Gent, perquè té el doble vessant de definir l'objectiu de la mateixa associació de promoure la diversitat, i que també té relació amb l'illa de Formentera, plena de colors, contrastos i, en definitiva, de diversitat i tonalitats.

30 de juny de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

tonalitats 2023 baixa

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera