• Català
  • Castellano
  • English
Areas Social action Culture and Historical Heritage El segon espectacle de l’Illa a Escena 2023 ens porta a Austràlia a través del teatre de titelles amb la història de Bunji, la petita coala

El segon espectacle de l’Illa a Escena 2023 ens porta a Austràlia a través del teatre de titelles amb la història de Bunji, la petita coala

El pròxim dissabte 28 d’octubre es representarà l’obra Bunji, la petita coala, a les 18 h a la Sala de Cultura (Cinema). Es tracta d’una obra de la companyia Festuc Teatre, de 50 minuts de durada, que s’inspira en tot l’imaginari australià, en la seua diversitat, la fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar.

Un espectacle de teatre i titelles amb una escenografia sorprenents i dues intèrprets que a través de la narració, els diàlegs i algunes cançons, donaran vida a Bunji, una coala que viu al bosc d’eucaliptus on li succeiran mil i una aventures.

Segons expliquen des de la companyia, “volem expressar i interactuar a través dels sentiments que ocasiona cada situació, sense prejudicis. Una estona per riure, plorar, sofrir, gaudir, cantar...i reflexionar a través de la història".

Preus i entrades

Les entrades ja es poden comprar a través del web www.entradesformentera.cat per un preu de 4 €. El preu reduït del 50 % de descompte és per a les persones en situació d’atur i autònoms sense activitat, jubilats, persones amb diversitat funcional, menors de 25 anys, famílies monoparentals i famílies nombroses.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera