• Català
  • Castellano
  • English
Areas Social action Culture and Historical Heritage Josep Maria Jubells presenta el seu viatge infinit en el Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’

Josep Maria Jubells presenta el seu viatge infinit en el Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’

El Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’ acollirà dimecres que ve 18 d'octubre, a les 18 hores, la inauguració de l'exposició ‘El viatge infinit’, a càrrec de Josep Maria Jubells. En ella el pintor presenta al va publicar una selecció de la seva obra en un entorn de llum i color com Formentera.

El projecte inclou una selecció d'obres que recorre diferents països, entre ells Espanya, el Brasil o els Estats Units. De fet una de les obres que s'exposaran la va pintar fa uns anys a l'illa. Són aquarel·les i acrílics sobre tela de grandària gran mitjana.

L'exposició estarà oberta del 19 al 27 d'octubre d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dilluns a diumenge.

Josep Maria Cubells és un artista poc convencional. Autodidacta, en constant evolució, inquiet, vital, inconformista, viatger, bohemi… Encara que la pintura sempre ha format part de la seva vida, no va començar a exposar fins a la maduresa, quan tenia ja 50 anys.

La seva pintura és el resultat de molt d'ofici, una imaginació desbordada i molta emoció. L'aquarel·la va ser la tècnica amb la qual es va donar a conèixer i amb la qual ha estat reconegut en l'àmbit internacional, però amb l'acrílic ha arribat a la seva maduresa com a artista.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera