• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports Conveni entre el Consell de Formentera i Suministros Ibiza per a l’organització de la III Mitja Marató i el suport al Club de Tennis de Formentera

Conveni entre el Consell de Formentera i Suministros Ibiza per a l’organització de la III Mitja Marató i el suport al Club de Tennis de Formentera

aconveni_suministros_webEl president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, ha signat avui un conveni de col·laboració amb l’entitat Suministros Ibiza, que donarà suport a la institució insular en l’organització de la III Mitja Marató de Formentera.

Aquesta entitat, té com a objectiu el foment, la promoció i el desenvolupament de l’esport a l’illa de Formentera, individual o col·lectiu, a través de la captació de recursos principalment econòmics de qualsevol índole, per a destinar-los al finançament de programes de suport als esportistes i equips de Formentera.

El Consell Insular de Formentera està duent a terme una important tasca de foment i promoció de l’esport balear com s’ha demostrat amb l’organització de diferents esdeveniments esportius, entre els que destaquen la III edició de la  Mitja Marató Popular Illa de Formentera.
 
En aquest respecte, des de Suministros Ibiza S.A es vol donar suport a la III Mitja Marató Popular Illa de Formentera, que es celebrarà el 15 de maig d’enguany, i en la qual es preveu una inscripció aproximada de 800 esportistes de les Illes Balears i de la resta de comunitats autònomes.

L’aportació de 5000 euros per part d’aquesta entitat permetrà sufragar els costos de la organització. Aquest conveni és vigent des d0’avui i fins el dia 30 de juny de 2011.

Conveni entre el Consell de Formentera, Suministros Ibiza i el Club de Tennis
Així mateix, el Consell de Formentera també ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat Suministros Ibiza i el Club Tennis Illa de Formentera, per sufragar les despeses dels esportistes del Club de Tennis en les seues competicions.

La important promoció de l’escola de tennis de Formentera, ha redundat en la signatura d’aquest conveni que permetrà la iniciació a aquest món dels més joves, i el  perfeccionament dels esportistes del Club tennis Illa de Formentera, que actualment absorbeix la gestió d’aquests esportistes.

Aquesta entitat aportarà la quantitat de 2.500 € al Consell Insular de Formentera, per tal que aquest ho destini al Club tennis Illa de Formentera.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat