• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports I Campionat de Triatló de Balears a Formentera

I Campionat de Triatló de Balears a Formentera

pricampionat_triatlo_webEl president del Consell Insular de Formentera i conseller d’Esports, Jaume Ferrer, juntament amb el president del Grup Esportiu Espalmador, Omar Juan, han presentat avui en roda de premsa el I Campionat de Triatló-Cross de les Illes Balears a Formentera, que es celebrarà el pròxim 25 d’abril.

La prova tendrà lloc el dilluns dia 25 d’abril a partir de les 10 hores a la zona de s’Arenal i és una competició que es troba dins el calendari oficial de la Federació Balear de Triatló.

Els participants, en un circuit que inclou natació, ciclisme i cursa a peu, recorreran unes distàncies de 1000 metres nedant amb sortida des de la platja de s’Arenal, 20 quilòmetres amb bicicleta en una ruta per la Mola, amb una altura màxima de 150 metres respecte al nivell del mar i per finalitzar el I Campionat de Triatló, es durà a terme una cursa a peu de 6 quilòmetres de distància.

Tots els participants hauran de tenir en vigor la llicència d’esportista de la temporada 2011 amb la Federació Espanyola de Triatló o Federacions Autonòmiques, o bé la llicència esportiva d’un dia tramitada a través de la federació. Fins al moment hi ha uns 40 inscrits en la prova i s’estima una participació d’uns 80 esportistes.

Poden participar totes aquelles persones a partir dels 15 anys en les categories cadet, júnior, sub23, veterans 1, veterans 2 i veterans 3, totes elles en masculí i femení. Tots els participants competeixen també en la categoria absoluta. Així mateix, hi haurà una cursa de relleus.

Les persones interessades poden inscriure’s a través de la pàgina web www.conchipbalear.com per un preu de 15 euros per als esportistes federats en triatló i 25 euros per als no federats. La inscripció per a la modalitat de relleus és de 30 euros. Més informació a www.conchipbalear.com, www.fetrib.com, www.grupesportiuespalmador.org

Es tracta d’una competició organitzada pel Grup Esportiu Espalmador, amb la col·laboració del Consell de Formentera, el patrocini d’empreses col·laboradores i amb el control tècnic de la Federació Balear de Triatló.

Grup Esportiu Espalmador
El grup Esportiu Espalmador es va crear l’abril de l’any passat i ha participat en diversos esdeveniments esportius com el I Trofeu de Ciclisme en ruta el passat 27 de febrer, la I cursa pagesa solidària, la marxa a peu el 13 de març i la I crono-escalada a s’Estufador el 20 de març.

El club va néixer amb la intenció d’agrupar i representar a tots els ciclistes, atletes i triatletes que resideixen a l’illa de Formentera. En definitiva, aquest grup neix amb la intenció de dinamitzar aquests esports a l’illa de Formentera a través de la realització d’activitats, entrenaments compartits, organització d’esdeveniments a nivell regional, estatal i internacional i altres accions que ajuden a fomentar l’activitat esportiva.

Entre els seus objectius estan els de consolidar i potenciar esdeveniments esportius de qualitat, promocionar les accions dutes a terme pel club i/o pels socis integrants en el mateix, potenciar i impulsar l’esport base de les nostres seccions, establir llaços de col·laboració amb entitats afins als nostres objectius, promocionar els esdeveniments realitzats pel Grup Esportiu Espalmador i difondre la bona imatge dels seus patrocinadors, associats als valors del club i l’esport en general.

En el seu calendari previst d’actes esportius, s’hi troben la participació en el XIV Duatló de Formentera el 22 de maig, la XXVI Milla de Formentera, carrera urbana a peu el 16 juliol, el I Acuatló Formentera el dia 11 de setembre, la XV pujada a la Mola el 12 d’octubre, la XVI cursa en BTT  el 23 octubre, la XXXIII carrera de la Constitució el 6 de desembre i la IV trobada Sant Silvestre, marxa a peu i bicicleta el 31 desembre.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat