• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports La III Mitja Marató de Formentera supera les millors expectatives amb la inscripció de 781 atletes fins a dia d’avui

La III Mitja Marató de Formentera supera les millors expectatives amb la inscripció de 781 atletes fins a dia d’avui

marato_webFormentera acull la III edició de la Mitja Marató el proper 15 de maig amb l’objectiu de convertir-se en un esdeveniment esportiu de referència a l’illa. Fins el dia d’avui es compta amb 781 participants, un nombre que augmenta any rera any donada la idoneïtat d’organitzar una cursa interurbana d’aquestes característiques a una illa com Formentera.

El gran èxit d’aquest esdeveniment esportiu ha residit en la participació, passant dels 101 inscrits a la primera edició als 443 atletes de més de 10 nacionalitats diferents a l’edició de l’any passat. Les xifres actuals, amb 781 participants, indiquen la repercussió que està prenent aquest esdeveniment esportiu.

Amb un total de 13 categories, masculí i femení, la III Mitja Marató de Formentera comptarà amb participants d'arreu del món, com Itàlia, Estats Units, Canadà, França, Anglaterra, Japó, Alemanya, Argentina, Polònia, Cuba, Romania, Suïssa, Jamaica, Brasil, entre altres països d’àmbit internacional.

La presència de l’atleta Martín Fiz, convidat de luxe per a enguany, confirma el bon nivell de la prova i serà un plus afegit al programa d’actes previst, ja que l’atleta participarà el dissabte dia 14 a una sessió d’entrenament i a un col·loqui per a compartir experiències amb la gent de Formentera.

La bondat del seu clima i el seu gran atractiu turístic fan de Formentera el destí ideal per a realitzar una prova esportiva com la ½ Marató Popular illa de Formentera que permetrà a través dels seus 21 quilòmetres de recorregut, descobrir els encants que ofereix aquesta illa, des del far de la Mola fins al port de la Savina, passant per Sant Ferran i es Pujols.

L’organització disposarà un servei mèdic, un servei d’ambulància i un gran dispositiu de seguretat a les carreteres. A més a més, els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurança contractada per l’organització en cas d’accident, i durant el recorregut  comptaran amb punts d’avituallament als quilòmetres 5, 10, 15, 20 i a l’arribada, on també hi haurà un equip de fisioterapeutes per atendre els esportistes. Així mateix, s’habilitarà un servei d’autobús des de la Savina i es Pujols per accedir fins al punt de sortida de la III Mitja Marató de Formentera.

Tots els que finalitzin el circuit rebran una medalla i un diploma amb el temps aconseguit. En finalitzar la cursa, tindrà lloc el lliurament de trofeus als tres primers classificats de cada categoria i l’ONG Red deporte i Cooperación rebrà l’aportació solidària recaptada en aquesta edició amb l’objectiu d’obtenir fons per a projectes esportius i socials a Àfrica (www.redeporte.org).

El lliurament de trofeus tindrà lloc a la línia de meta (La Savina), una vegada finalitzi la cursa i comptarà amb la presència de les autoritats locals.
 
La prova començarà a les 10 h i es tancarà el control a les 12:30 h. La data límit per a inscriure’s a la cursa és el 13 de maig a les 21 hores. Més informació a la pàgina web www.marato-formentera.com

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat