• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports Campus esportius per als més petits

Campus esportius per als més petits

vela_webUn estiu més, el sector infantil i juvenil de Formentera podrà gaudir dels campus esportius organitzats per l’àrea d’Esports del Consell de Formentera, que tenen començament durant aquest mes de juliol.

Aquesta iniciativa ha estat presentada avui per part del president i conseller d’Esports, Jaume Ferrer, que ha comptat amb la presència de la majoria de monitors esportius que estiu rera estiu treballen per a oferir una modalitat lúdica i saludable per als al·lots de Formentera.

Les modalitats esportives a escollir són futbol, windsurf, tennis, gimnàstica rítmica, i natació sincronitzada. Totes aquestes disciplines es duran a terme durant els mesos de juliol i agost, excepte el campus de futbol que es realitza al llarg de dues setmanes des del dia 4 de juliol fins el 15, amb els caps de setmana de descans.

Aquesta oferta esportiva dirigida als més joves compta amb una llarga trajectòria, i des de l’àrea d’Esports de Formentera es fan esforços per augmentar el nombre de campus esportius durant l’època d’estiu. Així, els campus de futbol i de tennis compten amb un trajectòria d’una dècada, mentre que el de windsurf, natació sincronitzada i gimnàstica rítmica ja van per la cinquena i sisena edició, respectivament.

El preu de cada campus oscil·la entre els 60 i els 200 euros. La realització d’aquestes activitats sol reunir un total aproximat de 300 participants, que practiquen esport alhora que fomenten hàbits saludables de vida i aprenen aptituds socials com el joc en equip i la disciplina, sense comptar el campus de windsurf, que sol reunir al voltant de 2000 persones, ja que s’imparteixen cursos setmanal durant els dos mesos d’estiu per a residents i visitants.

Els períodes d’inscripció dels campus esportius estan oberts a la ciutadania, amb la possibilitat d’ampliar el període d’inscripció per tal d’acollir el màxim nombre de nens possible. En el cas dels campus de tennis i de windsurf  s’hi podran apuntat durant tot l’estiu.  El pressupost per a la realització dels campus esportius és de 6000 euros, ja que alguns d’ells s’autogestionen gràcies a les quotes d’inscripció.

CAMPUS D'ESTIU
X Campus de Futbol.
De 4 a 16 anys. Del 4 al 15 de juliol al Camp de Futbol municipal. Inscripcions al registre general del Consell Insular de Formentera de 9 a 14 hores o al 679419849. Fins el dia 17 de juny. Preu: 100  euros. 20 euros de descompte respecte el preu inicial per germà inscrit. S’espera la inscripció d’entre 80 i 100 nens.
V Campus de Windsurf. Totes les edats. Juliol i agost. Inscripcions a l’Escola de Vela. www.4nomadas.com.  Preus en funció del nivell.  40 euros per residents i 150 euros per no residents. Passen al voltant de 2000 persones.
X Campus de Tennis. A partir de 6 anys. Juliol i agost. De dilluns a divendres de 9 a 13 hores. Les inscripcions són a l’Escola Municipal de Tennis o al telèfon 639827338. Preu: 200 euros al mes. S’espera la inscripció  d’unes 90 persones.
VI Campus de Gimnàstica Rítmica. De 4 a 16 anys.  Juliol i agost. Dilluns, dimarts i dijous de 9.30 a 13 hores Les inscripcions són al mòdul esportiu els dilluns, dimarts i dijous per la tarda o al telèfon 650361427. Preu: 90 euros. 50% descompte família nombrosa i segon germà inscrit. Inscripcions obertes. 50 places, amb la possibilitat d’ampliar-se fins a 80.
V Campus de Natació Sincronitzada. De 5 a 17 anys. Juliol i agost. Inscripcions al registre general del Consell Insular de Formentera de 9 a 14 hores. Fins a 60 places. Preu: 80 euros. 50% descompte família nombrosa i segon germà inscrit.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat