• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Press Room Newspaper library Urbanism and Territory planning L’aigua de Formentera ja està a disposició de la ciutadania per al seu consum habitual

L’aigua de Formentera ja està a disposició de la ciutadania per al seu consum habitual

desalinitzadora_web_bonaEl Consell Insular de Formentera, a través del Servei Municipal d’Aigües de Formentera, anuncia que les restriccions en l’ús de l’aigua potable per usos culinaris ha finalitzat.

Recordem que el passat mes d’agost, es va comunicar a les poblacions dels nuclis urbans de Sant Francesc, Sant Ferran, Es Pujols, La Sabina, Sa Roqueta, es Ca Marí i Ses Bardetes sobre les altes concentracions de clorurs, pel que es recomanava no utilitzar l’aigua ni per beure ni per cuinar.

Després del seguiment de la qualitat de l’aigua en les zones d’abastament de Formentera per part d’Aqualia, el passat 28 d’octubre es va remetre a la Direcció General de Salut Pública i Consum un informe sobre la disminució de les concentracions de clorur per davall dels 500mg/l en tots els punts de mostreig, fet provocat per la millora de l’aigua subministrada en alta per la IDAM Formentera.

Per tot això, es comunica que es pot disposar de l’aigua per al consum habitual, tant sigui per beure com per cuinar. Per a qualsevol dubte, podrà dirigir-se al Servei Municipal d’aigües, Aqualia, o bé al Consell Insular de Formentera.

 

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat