• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports L'Escola municipal de Tennis de Formentera inicia una nova etapa amb l'empresa Serpro Sport al capdavant de la gestió

L'Escola municipal de Tennis de Formentera inicia una nova etapa amb l'empresa Serpro Sport al capdavant de la gestió

gestio_tennisEl conseller d’Esports i Participació Ciutadana del Consell Insular de Formentera, Sergio Jiménez, ha presentat avui en roda de premsa l’adjudicació de la gestió de l’escola de tennis municipal a l’empresa menorquina SerproSport, que ha comptat amb la presència del delegat de l’empresa a Eivissa i Formentera, Xisco Lliteras i de Jordi Bonet, director tècnic esportiu de l’Escola municipal de Tennis de Formentera.

Aquesta empresa, dedicada a la gestió esportiva des de fa 15 anys, s’ha compromès a oferir uns serveis esportius basats en la utilització màxima dels recursos d’instal·lacions, material esportiu i recursos humans, així com potenciar els aspectes educatius, socials i d’integració dels veïns de l’illa. A més a més, la prioritat és donar accés a tota la ciutadania, pel que s’impartiran cursos accessibles per a totes les butxaques, a banda de adaptar l’escola municipal a la realitat esportiva insular.

Les millores presentades per aquesta empresa suposen un reducció del 7,5% del preu mensual, l’assumpció dels costos d’aigua, llum, manteniment i material fungible a càrrec de l’empresa, mitja hora més setmanal per a cada grup de tennis, entre altres millores, totes elles amb l’objectiu de fomentar l’esport base. 
 
Una de les apostes més importants de l’Escola municipal de Tennis és el compromís per part de l’empresa d’organitzar el campus d’estiu, així com l’escola d’estiu i altres activitats en èpoques vacacionals com Setmana Santa, sempre adaptant-se a les necessitats del usuaris. Així mateix, l’organització d’estades esportives que ajudin a conjugar l’esport amb els aspectes més socials i culturals i la organització de competicions federades i autonòmiques, com per exemple campionats balears. Per altra banda, una de les finalitats és l’enriquiment de la vessant social mitjançant la organització de tornejos de caire social, no competitius, com tornejos entre pares i fills que permetin compaginar les vessants esportives amb les educatives i socials.

Des de la posada en marxa de l’Escola municipal de Tennis a Formentera fa 9 anys, són molts els alumnes que opten per aquesta modalitat esportiva, fet que l’ha convertit en l’escola municipal número 1 de l’illa. Amb una mitjana de 120 jugadors mensuals, és la segona escola de tennis de les Pitiüses en nombre de jugadors i la cinquena a Balears.

Els alumnes de l’Escola Municipal de Tennis han estat guanyadors a 9 campionats insulars en diferents categories, 25 campionats individuals, un subcampionat balear infantil, entre d’altres guardons.

L’alta qualitat d’aquest esport a Formentera l’ha fet mereixedor d’acollir esdeveniments esportius de gran importància, com el campionat de Balears, més de 14 campionats insulars i 4 edicions del Torneig Illa de Formentera - Àlex Corretja, torneig que no es va poder realitzar l’any passat i que ara s’han compromès a reactivar. Aquesta nova etapa de l’Escola municipal de Tennis s’inicia el 30 de gener amb dos monitors a temps complet, que compten amb una gran experiència en aquest esport.

Programació Esportiva:
1. Joves
- Cursos Iniciació - Pre-tennis
- Perfeccionament
- Competició
- Cursos tennis jove (sense pressió competitiva)
- Lloguer de pistes
- Campionats i activitats socials
- Activitats d’estiu
2. Adults i gent gran
- Escola d’adults
- Escola de competició
- Campionat i activitats socials
- Rankings
3. Persones amb necessitats especials
- Classes particulars adaptades a les seues necessitats

Horaris Instal·lacions:
1. dies feiners: segons demanda
2. dissabtes: matins de 8 a 14 hores i tardes de 16 a 21 hores
3. Diumenges i festius: matins de 8 a 13 hores

Les reserves es podran efectuar via  presencial, telefònica i a través d’una pàgina web, creada expressament per l’escola municipal de tennis.

Serpro Sport
Consolidada en el món de la gestió esportiva d’àmbit balear, l’empresa menorquina Serpro Sport porta 15 anys de dedicació en aquest sector i des de fa un any i mig va iniciar un procés d’expansió que l’ha consolidat a cadascuna de les illes de l’arxipèlag balear.

Gestió i direcció de centres esportius, esport i temps lliure, consultora i assessorament esportiu i socorrisme i salvament aquàtic són les tasqueºs que dutes a terme per aquesta empresa, que compta amb més de 120 treballadors i que té una mitjana de 7500 usuaris que fan ús dels seus serveis i instal·lacions.

Més informació:
Xisco Lliteras. 647.348.862
www.serpropsport.com

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat