• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports Les noves instal.lacions del camp de futbol municipal conformaran una gran àrea esportiva per Formentera

Les noves instal.lacions del camp de futbol municipal conformaran una gran àrea esportiva per Formentera

Amb aquestes obres, l’equip de govern vol potenciar l’esport a l’illa i oferir un bon servei als esportistes.

El president i conseller d’Esports del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, ha presentat avui les obres de construcció de les edificacions annexes al recinte de futbol municipal, juntament amb el conseller d’Infrastructures, Bartolo Ferrer.
Aquestes obres, iniciades des del mes de desembre, contemplen la contrucció d’una recta d’atletisme de 60 metres de longitud i una sala polivalent de 300 metres quadrats, que es destinarà a diversos usos com taquilles, un espai per a exhibir els guardons aconseguits pel club Societat Deportiva Formentera, entre altres usos.
El projecte de construcció d’aquest local es divideix en dos edificis de planta baixa, on aniran ubicats la sala polivalent, per una banda, i l’edifici d’accés al camp de futbol i al conjunt de banys públics per l’altre, que han de donar servei tant a la seu social com a la resta d’usuaris del recinte municipal.
Aquesta obra s’ha adjudicat per un import de 752.434,31 euros, Iva inclòs a l’empresa Naves i Conducciones S.A i el període d’execució és de 18 mesos.
Així mateix, s’està construint la pista d’atletisme dins el recinte del camp de futbol, que amb una longitud de 60 metres estarà composada de 4 carrils, 1 d’ells destinat al salt de longitud i al llançament de tirolina, pes i disc.
Aquesta recta també disposarà d’una caseta de control per a totes les activitats que s’hi duguen a terme i ja s’han realitzat les obres de reubicació dels puntals de llum exterior per a la il.luminació de la pista.
Aquesta rescta s’ha adjudicat a l’empresa Ferrovial Agroman S.A. per un import de 257.021,00 Iva inclòs i compta amb un període d’execució de 6 mesos.
A l’accés del recinte s’habilitaran unes 20 places d’aparcament en bateria i s’està en negociacions per a disposar de la superfície annexa a aquesta instal·lació per a obtenir més capacitat d’aparcament.
Actualment, el camp de futbol municipal disposa de set edificacions de nova construcció, destinades a vestuaris, aules per a l’escola de futbol, oficines,  enfermeria, un magatzem general i la sala de manteniment, així com una zona d’aparcament.
Aquesta àrea esportiva connectarà amb la futura rotonda d’accés a l’hospital, el què permetrà accedir-hi des de la carretera general.
L’objectiu per part de l’equip de govern és dur a terme una àrea esportiva, que comprengui diverses modalitats esportives i dóni un servei òptim als esportistes de Formentera. Actualment, s’estan duent a terme negociacions per a l’adquisició d’un solar d’entre 10 mil i 15 mil metres quadrats, per a ubicar-hi en un futur les pistes de tennis i padel.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat