• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports El Poliesportiu Antoni Blanc celebra el seu I aniversari amb un milenar d'inscrits

El Poliesportiu Antoni Blanc celebra el seu I aniversari amb un milenar d'inscrits

aniversaripoli webEl conseller d'Esports, Festes i Participació Ciutadana del Consell Insular de Formentera, Sergio Jiménez ha presentat avui en roda de premsa el I aniversari del poliesportiu de Formentera, “Antoni Blanc”. Per aquest motiu, el 24 de febrer s'ha organitzat una jornada de portes obertes i una programació esportiva especial per a celebrar-ho.

Aquesta jornada té com a objectiu acostar l’esport a la població per tal d’animar tothom a conèixer el ventall d’activitats esportives que s’hi realitzen. Durant tot el matí, s'impartiran activitats dirigides i activitats lúdiques a la piscina, a més d'un concurs de fotografia esportiva, una iniciativa sorgida enguany per primera vegada i que s'estendrà durant 3 mesos per donar la possibilitat als participants de treure les millors fotografies de temàtica esportiva. Per als que vulguin provar, el Consell posa a disposició dels participants un punt d'avituallament de begudes i fruita.

Passat un any des de la seva posada en funcionament, el balanç és molt positiu, sobretot per la bona acollida que ha tengut entre la ciutadania amb la inscripció d'un milenar d'usuaris, a més de 400 persones, aproximadament, de clubs esportius que entrenen regularment al poliesportiu. Aquesta nova instal·lació ha suposat un canvi qualitatiu pel que fa a l'oferta esportiva a l'illa, contribuint a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

S’imparteixen activitats dirigides com Gac, Boxtube, Graó, Lifttraining, Tonificació amb gym ball, Aeròbic, Graó o Abdominals, així com altres activitats a la piscina, aprofitant l’accés compartit dels dos equipaments.

Durant aquest mes de febrer s'ha incorporat una nova activitat en l'oferta de la piscina, “Psicomotricitat per a nens de 2 a 4 anys”, per a la qual ja hi ha llista d'espera. Des de l'àrea d'Esports es continua treballant per millorar l'oferta esportiva, ja que el foment de l’esport a l’illa de Formentera i dels valors que aporta a la nostra societat és una de les prioritats del Consell de Formentera.

Un miler de persones en un any
Des que va obrir el poliesportiu el dia 24 de febrer, el nombre d'usuaris és de 945, als quals cal sumar els usuaris que corresponen als diferents clubs, com són el club de judo (100 ), el club de bàsquet (45-50), el club de natació sincronitzada (50), el grup Esportiu Espalmador (100), el club de natació i waterpolo (20) i el club de futbol sala (20). A més a més, cal sumar els usuaris esporàdics de la lliga privada de futbol sala (100) que utilitzen les instal·lacions, tant per entrenar com per fer les seves competicions.

Les activitats més demandades solen ser bany lliure i aquagym (per a gent adulta), gimnàstica suau (per a gent gran o persones que per recomanació mèdica necessitin fer gimnàstica a l'aigua) i classes de natació per nens. Aquesta última és molt demandada per a nens menors de 4 anys, en la qual la llista d'espera per apuntar-se als grups és bastant àmplia.

Pel que fa a les activitats dirigides, les més demandades solen ser GAC i cicle indoor, sobretot per a les mares. Els homes es decanten més per l'ús del gimnàs. Així mateix, tenen molt d'èxit els combos esportius, com l'opció de multiactivitat, que permet practicar les activitats dirigides i de la piscina, entre d'altres possibilitat. Aquesta opció surt molt econòmica i compta amb molts d'usuaris. Una altra opció ben acollida és la possibilitat d'adquirir bons amb un nombre limitat d'entrades a gastar en un llarg període de temps, sota preferència de l'usuari. El bo de 10 sessions de bany lliure és el més demanat.

Programació I aniversari
Diumenge 24 de febrer
La piscina estarà oberta durant tot el matí per a ús lliure

9.30 h Foto a la pista esportiva amb tots els clubs que fan servir les instal·lacions
10.00 h Classe de Tonificació.
11.00 h Classe de Tonificació graó i classe de ciclo indoor (2a planta).
12.00 h Classe de G.A.C. i a la piscina classe d'aquafitness.
13.00 h Classe de Liftraining i de ciclo indoor (2a planta).
14.00 h Clausura de la festa aniversari.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat