• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports Èxit de participació al I aniversari del Poliesportiu

Èxit de participació al I aniversari del Poliesportiu

aniversaripoli6 wrebEl primer aniversari del Poliesportiu Antoni Blanc va ser tot un èxit amb 300 persones aproximadament, que varen participar a la jornada de portes obertes.

L’objectiu era acostar l’esport a la població per tal d’animar tothom a conèixer el ventall d’activitats esportives que s’hi realitzen, premissa que es va acomplir satisfactòriament amb la inscripció posterior de 25 persones.

Durant tot el matí, s’impartiren activitats dirigides i activitats lúdiques a la piscina, on els nens varen ser els protagonistes d’aquesta jornada. L’organització de jocs i circuits per als mes petits, va donar com a resultat la celebració d’un dia festiu tant per a ells com per als pares.

aniversaripoli2 webEl balanç des de la posada en marxa del poliesportiu és molt positiu, sobretot per la bona acollida que ha tengut entre la ciutadania amb la inscripció d’un milenar de persones usuàreis, a més de 400 persones, aproximadament, de clubs esportius que entrenen regularment a aquesta instal·lació. Aquesta nova instal·lació ha suposat un canvi qualitatiu pel que fa a l’oferta esportiva a l’illa, contribuint a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Des de l’àrea d’Esports es treballa diàriament per ampliar i millorar l’oferta esportiva, amb la incorporació el mes de febrer de l’activitat, “Psicomotricitat per a nens de 2 a 4 anys”, per a la qual ja hi ha llista d’espera. El foment de l’esport a l’illa de Formentera i dels valors que aporta a la nostra societat és una de les prioritats del Consell Insular.

aniversaripoli webaniversaripoli5 wreb

aniversaripoli4 wrebaniversaripoli3 web

 

 

 

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat