• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports Setmana Santa Esportiva

Setmana Santa Esportiva

esport4Formentera es convertirà durant Setmana Santa en un lloc de referència esportiva amb la celebració de competicions com el V torneig Internacional de Futbol Aleví, la XXI edició de l’estada de Judo de Formentera i la Final Formentera Judo en edat escolar, que classificarà els esportistes que representaran les Illes Pitiüses en el Campionat Balear de Judo en aquesta categoria.

El Consell Insular de Formentera aposta per l’organització i desenvolupament de competicions de referència en l’esport, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com la solidaritat, l’esforç i la capacitat de treball en equip, entre d’altres.

V edició del Torneig Internacional de Futbol Aleví
El torneig Internacional de Futbol Aleví arriba enguany a la quinta edició amb la participació de 8 equips que competiran al camp de futbol municipal d’esports el darrer cap de setmana de març, els dies 30 i 31. Enguany hi participen alguns dels clubs espanyols que varen participar a l’edició passada, com son el Mallorca i el València, així com el club italià Inter de Milà, que ha participat a totes les edicions i es va proclamar guanyador del torneig l’any 2010. El guanyador de l’any passat, l’Hercules C.F. també participa a l’edició d’enguany.

La celebració d’aquesta competició reuneix unes 600 persones entre equips esportius, personal tècnic i familiars dels al·lots participants, la qual cosa suposa una gran repercussió per a Formentera, perquè actuen com un reclam més per visitar Formentera en els extrems de temporada.

Recordem que han passat per aquest Torneig Internacional, clubs d’Alemanya, Anglaterra o Portugal, els guanyadors del qual reben uns guardons en forma d’àmfores, hospitalitat del Consell de Formentera. Les instal·lacions actuals del camp municipal d’esports permeten el desenvolupament de les competicions en òptimes condicions i amb totes les comoditats, gràcies a les noves taquilles, els banys públics i el nou local social.

Aquesta competició està organitzada per la Societat Esportiva Formentera, amb el patrocini del Consell Insular de Formentera i de la companyia naviliera Trasmapi

Equips participants
S.D. Formentera
Hèrcules C.F.
València C.F.
Seleccio d’Eivissa
Binissalem
R.C.D. Mallorca
U.D. Llevant
Inter de Milà

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat