• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Hemeroteca Esports La Fundació Baleària patrocina 5 clubs esportius de Formentera

La Fundació Baleària patrocina 5 clubs esportius de Formentera

convenibalearia2013 webLa Fundació Baleària ha firmat avui diversos convenis de col·laboració per patrocinar 5 clubs de Formentera, el Club de Tennis, el Club Hípica les Savines, Motoclub Illa de Formentera, Grup Esportiu Espalmador i l'Escola de Vela de Formentera.

La signatura, que s'ha dut a terme a la seu del Consell, ha comptat amb la presència del conseller d'Esports i Participació Ciutadana del Consell Insular de Formentera, Sergio Jiménez, el gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez, el delegat de la companyia a les Pitiuses, Joan Serra, així com representants de totes les entitats esportives.

El conseller d'Esports de Formentera, Sergio Jiménez ha recalcat la importància de fomentar la promoció i el desenvolupament de l’esport a l’illa de Formentera, individual o col·lectiu. Val a dir que el Consell Insular de Formentera està duent a terme una important tasca de foment i promoció de l’esport balear com s’ha demostrat amb l’organització de diferents esdeveniments esportius, entre els que destaquen la Mitja Marató Popular Illa de Formentera, el Torneig Internacional de futbol aleví, el Torneig de tennis Àlex Corretja, entre altres competicions, que demostren la implicació de la institució insular en el desenvolupament de l’esport a Formentera.

Per la seva part, el gerent de la Fundació, Ricard Pérez, ha insistit que aquesta és una mostra del compromís de la naviliera amb l'illa i en concret "fomentant el desenvolupament de l'esport". En aquest sentit, Pérez ha avançat que "està previst una trobada a Dénia entre diferents clubs de la Marina Alta i Formentera". A més, es crearà una prova en la pitiüsa menor puntuable al Circuit de la Marina Alta, la qual cosa potenciarà les relacions amb altres equips del Llevant i permetrà atraure esportistes i públic fora de temporada.

La vigència del conveni serà fins a finals de 2014 i podrà prorrogar-se mitjançant l'acord de les diferents parts.

 

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat