• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports III edició de la cursa Formentera All Round Trail (FART)

III edició de la cursa Formentera All Round Trail (FART)

fart2013 webEl conseller d'Esports, Festes i Participació Ciutadana del Consell Insular de Formentera, Sergio Jiménez ha presentat avui en roda de premsa la III edició de la cursa Formentera All Round Trail (FART) que es celebrarà el proper 1 de març. Hi han assistit Guillem Bosc, en representació de l'empresa organitzadora Elite chip i Omar Juan, en representació del Grup Esportiu Espalmador.

Aquest esdeveniment esportiu, que cada any compta amb més participants, consisteix en donar la volta a Formentera recorrent el seu litoral i completant un total de 72,5 km, sortint del port de la Savina i amb arribada al mateix punt.

A dia d'avui, ja compta amb quasi 160 inscrits, i s'espera arribar a la inscripció màxima de 250 esportistes. Aquestes xifres dupliquen el nombre de participants de les edicions passades, que va comptar amb 78 corredors el 2013 i amb 57 a la primera edició, el 2012. Cal destacar que l'any passat es va crear la cursa Half Formentera, amb un recorregut de 39 km.Una magnífica oportunitat per a tots aquells que no s’atreveixen amb els 72 quilòmetres de la prova principal, i que s’ha convertit en un repte per molta gent de l’illa que s’ha iniciat a aquest esport gràcies a la celebració d'esveniments esportius com aquest o la mitja marató.

Enguany i coincidint amb la Diada de les Illes Balears, s'ha organitzat el I Trofeu de les Illes Balears, que es lliurarà en acabar la prova esportiva al port de la Savina. Tant l'empresa Elitechip com el Grup Esportiu Espalmador i el Consell de Formentera, agraeixen l'esforç dels patrocinadors i del Govern Balear per col·laborar en l'organització d'aquesta cursa amb tots els serveis necessaris.

L’organització posarà a disposició dels esportistes un servei mèdic i un servei d’ambulància. A més a més, els participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurança contractada per l’organització en cas d’accident, i durant el recorregut comptaran amb diversos punts d’avituallament. També hi haurà un equip de massatgistes per atendre els esportistes a l'arribada. Cal destacar la tasca de 40 persones, entre voluntaris i organitzadors, que fan possible el desenvolupament de la cursa en òptimes condicions de seguretat.

La bondat del seu clima i el seu gran atractiu turístic fan de Formentera el destí ideal per a realitzar proves esportives com denota l’èxit de competicions com aquesta, la Mitja Marató o Formentera to run, entre d’altres proves que permeten descobrir els encants que ofereix aquesta illa mitjançant la pràctica de l’esport.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web http://www.trailformentera.com/.

Formentera All Round Trail 2014
72,5 km - La Savina - La Savina
Hora de sortida 08:00 h
Temps límit 13:00 h

Formentera Half Round Trail 2014
39 km - Cala Es Morts - La Savina
Hora de sortida 11:30 h
Temps límit 9:30 h

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat