• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Hemeroteca Urbanisme i Ordenació del Territori El càmping des Ca Marí ja no es podrà construir per extinció de la llicència d'obres

El càmping des Ca Marí ja no es podrà construir per extinció de la llicència d'obres

Aquesta notícia ha estat molt ben rebuda per l'equip de govern del Consell Insular

bartomeu web2014El jutjat contenciós administratiu nº 3 de Palma de Mallorca ha desestimat el recurs que va presentar l'empresa promotora del camping des Ca Marí, Formentera Club, contra el Consell Insular de Formentera i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, notícia que ha estat molt ben rebuda per part de l'equip de govern del Consell de Formentera.

El recurs no ha estat acceptat per l'extinció dels efectes d'aquesta llicència d'obres nº 119/1987, otorgada per l'Ajuntament de Formentera l'any 1992. Això significa que l'expedient per a la construcció del càmping queda arxivat i ja no es podrà executar sota cap circumstància.

Així mateix, entre els fundaments de dret mencionats a la sentència, les adminsitacions demandades, manifesten que no era possible concedir la llicència al “projecte d'adeqüació del càmping des Ca Marí”, ja que es tractava d'un projecte diferent al que va obtenir la llicència l'any 1992.

Recordem que aquesta empresa va interporsar un recurs a principis de l'any 2009 contra l'acord plenari del Consell de Formentera al novembre de l'any 2008 que anulava la llicència d'obres per a la construcció d'una instal·lació turística de més de 300 bungalows.

El projecte del càmping des Ca Marí data de 1987 i des d'un primer moment va comptar amb el rebuig dels partits polítics, associacions ciutadanes, institucions locals, insulars i regionals, així com de la ciutadania. Fins i tot la lluita per impedir un projecte d'aquestes característiques a Formentera va derivar en la inhabilitació d'alguns dels càrrecs polítics del moment.

L'equip de govern del Consell de Formentera es mostra molt satisfet per haver guanyat aquesta lluita en favor del territori i del poble de Formentera.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat