• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Hemeroteca Urbanisme i Ordenació del Territori Denunciat el quiosc Amore Iodio de la platja des Caló

Denunciat el quiosc Amore Iodio de la platja des Caló

kiosco escalo1El Consell de Formentera amb l'objectiu de preservar la tranquil·litat de les platges i fer menys perillosa la circulació per la carretera de l'illa, ha denunciat per la realització de festes il·legals al quiosc Amore Iodio, situat a la platja des Caló de Formentera.

El Consell de Formentera ha comunicat als adjudicataris de la concessió la seva intenció de precintar els altaveus, la taula de mescla de música, el micròfon, així com l'ordre per retirar les taules i les cadires no autoritzades en el corresponent lot d’autorització de servei de temporada corresponent a aquest quiosc.

En diferents inspeccions realitzades pel personal del Consell de Formentera al llarg dels últims mesos, el Consell de Formentera ha informat que les pràctiques d’aquest quiosc incomplien els plecs de prescripcions tècniques de la concessió, per la qual cosa el Consell també ha iniciat els tràmits corresponents per retirar la concessió d'aquest quiosc als actuals adjudicataris d’aquest lot.

En concret, el Consell ha observat l’ocupació de més domini públic maritimoterrestre amb béns desmuntables del permès, l’abocament d’aigües residuals i líquids a la sorra i al mar i la realització de festes amb concentracions massives. Els adjudicataris de la concessió disposen d’un termini de 10 dies per realitzar al·legacions.

Aquesta no és la primera vegada que el Consell de Formentera actua per preservar la tranquil·litat a les platges i la seguretat a les carreteres de l’illa. En anys anteriors el Consell de Formentera ja va paralitzar l’activitat dels quiosc Blanco i Giallo per activitats similars.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat