• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca Turisme Formentera serà l'única illa de les Balears present a la Exposició universal de Milà

Formentera serà l'única illa de les Balears present a la Exposició universal de Milà

expo gate2 290615El Consell de Formentera, a través de la consellera de Turisme, Alejandra Ferrer i el gerent de turisme, Carles Bernús, han informat avui que el proper dia 2 de juliol serà el dia de Formentera a la Expo Gate de l'Exposició Universal de les cultures que té lloc a la ciutat italiana de Milà.

En concret, el recinte l'Expo Gate és un espectacular espai format per dos torres de vidre, annexe a l'exposició universal que és d'assistència gratuïta. Els espais de l'Expo Gate s'han distribuït entre els diferents països. Espanya ha optat per cedir a les Comunitats Autònomes els dies de què disposa. El dia per a les Illes Balears és el dia 2 de juliol.

Formentera ha estat l'única illa de les Balears interessada en ser-hi, per tant disposarà de tota l'àrea de l'espai Sforza, a l'interior de l'Expo Gate. L'Expo Gate ha comptat amb una afluència de 2,7 milions de persones al maig i té una afluència d'entre 90.000 i 100.000 persones al dia.

Les gestions per estar en aquest espai es varen iniciar al mes de febrer, amb l'embaixada espanyola a Itàlia, durant el transcurs de la fira turística de Milà. Alejandra Ferrer, consellera de Turisme del Consell de Formentera, ha destacat que “és una manera molt important d'accedir al turisme internacional, no només a l'italià, perquè a la Exposició universal hi acudeix gent que s'interessa per la cultura de tot el món”.

Ferrer ha recordat que també a Milà i durant dos mesos, els mesos d'abril i maig els tramvies de la zona del Duomo han portat imatges i missatges promocionals de Formentera.

Presentació de la Formentera Zen

El Consell de Formentera ha informat que instal·larà documentació informativa als esdeveniments Formentera to Run, que combina esport i turisme al mes de juny, Formentera Film Festival, enfocat amb els curts de cinema i Formentera Zen, un nou esdeveniment per viure una experiència més saludable i espiritual a l'illa, al final de la temporada turística que viurà la seva primera edició enguany.

El Consell de Formentera oferirà degustacions de vi, ensalada pagesa, sobrassada i comptarà amb les col·laboracions d'empreses de l'illa com els cellers Terramoll  i el des Cap de Barbaria o l'Hotel es Marès.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera