• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça Formentera dóna ajudes als ramaders de Formentera per fer front a la sequera

Formentera dóna ajudes als ramaders de Formentera per fer front a la sequera

Ajudes ramadersEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Rural, reparteix 936 sacs de pinso per animals de 40 quilos cadascú entre els ramaders de l’illa per “pal·liar els efectes derivats de la sequera que ha patit l’illa aquest any”. Així ho ha explicat el conseller del ram, Bartomeu Escandell.

Els beneficiaris d’aquesta ajuda són els 102 ramaders inscrits a l’Associació de Ramaders de Formentera que han renovat la cartilla ramadera aquest 2016. Les ajudes es varen començar a repartir la passada setmana, a través de la Cooperativa del Camp que es posa en contacte amb els beneficiaris per citar-los i repartir els sacs.

Actualment a Formentera hi ha enregistrades 1.048 animals entre ovelles i cabres, i 115 porcs. Aquest és el tercer any que el Consell de Formentera dóna aquesta ajuda perquè els ramaders puguin fer front al període de sequera que es viu en els darrers anys.

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1