• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Millores als centres escolars de Formentera

Millores als centres escolars de Formentera

foto tancat escola sant francescEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures informa que s’ha substituït la tanca de l’escola Mestre Lluís Andreu, a l’escola de dalt s’han posat 200 metres nous de tanca, i a l’escola de baix 185 metres. A més també s’ha substituït 60 metres del tancat de l’escola de Sant Ferran, i 43 metres del perímetre exterior de la tanca de l’escola de la Mola, i 45 metres de la tanca graderia interna. El pressupost d’aquestes feines ha estat de 21.000 euros + IVA.

A més, per millorar la seguretat vial a les zones escolars s’ha delimitat la velocitat dels vehicles a 30 quilòmetres amb noves indicacions tant de senyals verticals, com senyalització horitzontal dibuixada al terra. Aquestes senyalitzacions s’han posat a l’escoleta Sa Miranda, l’escoleta Camí Vell, CP Mestre Lluís Andreu, CP Sant Ferran, CP El Pilar de la Mola, IES Marc Ferrer. El cost d’aquesta actuació ha estat de 600 euros en materials, mentre la mà d’obra ha estat feta amb personal propi del Consell.

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1