• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports El Consell de Formentera aposta per l'esport

El Consell de Formentera aposta per l'esport

Escola de Vela de FormenteraDes del primer moment, el foment de l’esport a l’illa ha set una prioritat per part de l’equip de govern del Consell de Formentera, com una pràctica que promou valors i hàbits saludables entre la nostra societat i sobretot entre els nostres joves.
És per aquest motiu que des del primer moment s’està treballant per millorar les instal·lacions existents, posant grades al mòdul esportiu de Sant Francesc, on es permet que la gent pugui assistir als esdeveniments que allí se celebren o la instal·lació de gespa artificial a l’escola de la Mola i la seva substitució per una de millor qualitat a la pista esportiva de Es Cap.
Així mateix, el nou polisportiu serà una realitat a finals de l’any 2010 i es comptarà amb un espai polivalent de primer nivell per a la pràctica de l’esport en pista coberta que estarà connectat a la piscina municipal creant així una gran àrea esportiva i d’oci.
La nova seu social del camp municipal de futbol i la recta d’atletisme revitalitzaran i donaran contingut al recinte esportiu amb més tradició de Formentera, a la vegada que es preservarà el record de tota la gent que ha format part de la S.D. Formentera i la seva història. Aquest espai social, de 300 metres quadrats, serà polivalent i podrà ser compartit pels altres clubs de l’illa. Així mateix, la pista d’atletisme dins el recinte del camp de futbol, tindrà una longitud de 60 metres i estarà composta de 4 carrils, 1 d’ells destinat al salt de longitud i al llançament de tirolina, pes i disc.
Aquesta obra s’ha adjudicat per un import de 752.434,31 euros, Iva inclòs, a l’empresa Naves i Conducciones S.A i el període d’execució és de 18 mesos.
Al costat del camp s’ha adquirit també un solar de 12.750 m2 per a la futura instal·lació de 6 pistes de tennis, 4 pistes de paddle i un camp de futbol-7. Aquestes obres tindran començament després de la temporada turística i obeeixen a la intenció per part del Consell de Formentera d’unificar totes les instal·lacions esportives i consolidar una gran àrea on hi tenguin cabuda diferents disciplines.
Aquest projecte, finançat gràcies a una subvenció del Govern Balear per a instal·lacions esportives concedeix quasi dos milions d’euros durant 4 anys per al foment de l’esport.
Aquest programa de millora d’instal·lacions i equipaments esportius a les Illes Balears té com a finalitat planificar i programar les xarxes d’equipaments esportius de les Illes per tal de fomentar l’activitat físico-esportiva dels ciutadans.
De cara al futur s’està gestionant la ubicació del nou centre d’Esports Nàutics de Formentera per seguir aprofundint en el foment de l’esport de vela a la nostra illa.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat