• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports VI Trofeu de l'Amistat amb jugadors com Pichi Alonso i Chiqui Soler

VI Trofeu de l'Amistat amb jugadors com Pichi Alonso i Chiqui Soler

Roda premsa Partit de la AmistatEl Consell de Formentera organitza la 6ª edició del partit de l’amistat amb la col·laboració del Restaurant Caminito.
El president i conseller d’Esports del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, ha presentat aquest matí la VI trobada d’Amistat Formentera 2010, organitzada pel Consell Insular de Formentera, amb la col·laboració del restaurant argentí Caminito.
Aquesta trobada consisteix en un partit de futbol entre els veterans de Formentera i la selecció feta pel propietari del restaurant Caminito, Carlos Trigo, que cada any compta amb personalitats reconegudes com Miquel Àngel Nadal, Àlex de la Nuez o Pichi Alonso, participants a l’edició passada.
Aquesta edició hi seran presents jugadors com Pichi Alonso, Chiqui Soler, Victor Muñoz, Marcos Llunas i Bruno, el lateral dreta del Valencia Club de Futbol. En finalitzar el partit es lliurarà el Trofeu de l’Amistat i es donarà començament al sopar de comiat al restaurant Caminito, on s’acabarà la vetllada amb la música de Dj Pharma.
El partit tindrà lloc el proper diumenge 4 de juliol a les 19:00 hores al camp de futbol municipal i encara s’ha de determinar a qui es destinarà tota la recaptació que es faci durant el sopar de comiat, que quedarà sota la decisió de la conselleria d’Esports del Consell de Formentera. L’edició passada, la recaptació es va donar a la ONG Formentera Solidària.
En paraules del president i conseller d’Esports del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, “tots aquests esdeveniments repercuteixen en una bona promoció de l’illa de Formentera i de l’esport”.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat