• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports Formentera rep 32.000 euros per a l'organització d'esdeveniments esportius a l'illa

Formentera rep 32.000 euros per a l'organització d'esdeveniments esportius a l'illa

Roda premsa Conveni IllesportsLes dos administracions s’han reunit a continuació amb els clubs i els representants esportius de Formentera.
El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González i el president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la realització d’esdeveniments esportius a l’illa.
L’objecte del conveni és el recolzament per part de la Fundació Illesport al Consell de Formentera per afrontar les despeses d’organització del II Torneig Aleví de Futbol 2010, realitzat durant la Setmana Santa i, de la Mitja Marató Popular Illa de Formentera el passat 16 de maig de 2010, que va comptar amb un gran èxit de participació.
Per a l’execució d’aquest conveni, la Fundació Illesport aportarà un total de 32.000 euros, dels quals 12.000 euros són per l’organització del II Torneig Aleví de Futbol i els 20.000 euros restants per a l’organització de la II edició de la Mitja Marató Popular Illa de Formentera.
A continuació, el delegat i el president i conseller d’Esports, s’han reunit amb diferents clubs i esportistes de l’illa, per tal de donar a conèixer les línies mestres d’actuació de la Delegació de la Presidència de l’Esport i el Consell de Formentera, a més d’atendre les necessitats i les peticions dels esportistes de l’illa.
Aquest encontre ha comptat amb la presència de representats de la S.D Formentera, Club Dojo Formentera, Club de Vela Formentera, Club d'Escacs Quatre Torres, Club de Surf Formentera, Racing de Formentera F.S., Futbol sala Illa de Formentera, Club Tennis Taula, Club EEMM Formentera, Club Natació Formentera, Grup Esportiu Espalmador, Formentera Canyes Club i Club Paramotor i paravirot.
Tant la Delegació de Presidència per l’Esport com el Consell de Formentera han manifestat la seva voluntat de reafirmar aquesta col·laboració de cara a l’any que vinent.

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat