• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Primera Torxada: Trobada de Socorrisme

Primera Torxada: Trobada de Socorrisme

Foto socorristesEl Consell de Formentera, a través del Servei de Socorrisme, informa que el pròxim diumenge 17 de setembre a les 18.30h a la platja d'es Pujols es celebrarà la I Torxada: Trobada de Socorrisme. Els vigilants viuran una jornada de germanor en la qual realitzaran proves de natació, remolc i curses, entre altres jocs. Al sol post es ficaran a l'aigua amb torxes enceses.

L'objectiu d'aquesta trobada és "fer equip just el cap de setmana que comença la temporada baixa i s'acomiaden als primers socorristes que deixaran de prestar servei", segons ha explicat el cap dels socorristes, Marco Antonio Lage. "Convidem a tota la població de Formentera a què vengui a veure l'espectacle i conèixer millor el servei que donem", ha afegit.

Recordem que entre el 15 de juny i el 15 de setembre, temporada alta pel que fa a l'època de vigilància a les platges, hi ha 24 efectius del servei de socorrisme que vigilen la seguretat dels banyistes. El servei de socorrisme de Formentera es dóna entre l'1 de maig i el 31 d'octubre, del 15 de setembre al 30 hi haurà 15 socorristes i del 30 de setembre al 31 d'octubre 10, igual que a l'inici de temporada.

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE