• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Formentera ha fet un sorteig davant notari de les places per la mitja marató i la 8KM

Formentera ha fet un sorteig davant notari de les places per la mitja marató i la 8KM

Foto sorteig mitja marato1El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que avui dimarts 12 de desembre a les 12.00 hores a la seu de la institució s'ha realitzat el sorteig davant el notari de Formentera, Javier González Granado, de les places disponibles per la Mitja Marató Illa de Formentera i la 8KM.

El conseller d'Esports, Jordi Vidal, ha explicat que l'edició de la cursa d'aquest any, que tindrà lloc dissabte 12 de maig, serà especial perquè se celebra el 10è aniversari de la Mitja Marató, 10 anys en que "s'ha convertit en un referent que ens obliga a haver de fer aquest procediment de sorteig, que pensem que és el més just perquè tothom que vulgui participar en aquesta cursa tingui l'oportunitat de fer-ho".

3.000 places
En total hi ha 2000 places per la Mitja Marató i 1000 places per la 8KM, i s'han rebut 3.323 sol·licituds per participar en la Mitja Marató i 1.820 sol·licituds per participar en la 8KM. Amb un programa informàtic que genera de nombres aleatoris s'ha extret el número agraciat per cada competició i a partir d'aquest s'ha establert l'ordre d'inscripcions fins a arribar a les 3.000 places.

En concret, per la Mitja Marató s'ha generat el número aleatori 164, així des del 164 fins al 2163, ambdós inclosos han estat els números que han obtingut plaça. Pel que fa a la 8KM s'ha estret el número aleatori 1.600, així els participants afavorits han estat des del 1600 fins al 1820 inclusive i des del número 1 fins al 779 inclusive.

Els corredors que han obtingut la plaça tenen entre el 14 de desembre i el 8 de gener per confirmar la inscripció. A partir del 8 de gener les places que no hagin estat confirmades passaran a mans dels següents preinscrits de la llista. Tota la informació la podeu consultar al web de la Mitja Marató.

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo