• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Pla de mobilitat específic per al dimecres dia 3 de gener amb motiu del partit de vuitens de Copa entre la SD Formentera i el Deportivo Alavés

Pla de mobilitat específic per al dimecres dia 3 de gener amb motiu del partit de vuitens de Copa entre la SD Formentera i el Deportivo Alavés

El Consell Insular de Formentera, a través de l’Àrea de Mobilitat, ha preparat un dispositiu especial pel que fa a circulació rodada al Camí Vell de la Mola amb motiu del partit de vuitens de final de la Copa del Rei entre la SD Formentera i el Deportivo Alavés, que es disputarà aquest dimecres 3 de gener a les 19.00 h al Camp Municipal d’Esports.

L’objectiu d’aquest pla serà garantir una circulació controlada i fluida a l’hora d’accedir i sortir del Camp. Per aquest motiu s’establiran les següents normes per a tots aquells ciutadans que vulguin assistir al partit:

15 h–22 h: Circulació regulada en el Camí Vell de la Mola, un únic sentit de circulació Sant Francesc – Es Ca Marí.
15 h–16 h: Circulació permesa a tots els vehicles.
16 h–22 h: Circulació prohibida, excepte vehicles autoritzats i vesins.
17.30 h: Obertura de portes del camp.

Tothom haurà d’arribar al camp caminant. És per a això que es fa una crida a la ciutadania per fer una trobada a les 17 h a la plaça de Sant Francesc per baixar tots junts cap al camp a animar a la SD Formentera en aquesta històrica cita.

Aquelles persones que tinguin necessitats especials per a desplaçar-se, disposaran d’un servei gratuït de llançadora que estarà operativa de 17 h a 19.00 h per recollir-les i portar-les al camp. Aquest servei farà 4 aturades als aparcaments de Sant Francesc: pàrquing de sa Senieta, pàrquing del Poliesportiu Antoni Blanc, pàrquing del Fossar Vell i circumval·lació. Per això, les persones amb dificultats de mobilitat hauran d’estar en aquests aparcaments per a ser recollides. En finalitzar el partit, aquesta llançadora seguirà activa per a realitzar el mateix servei de tornada.

PERSONES DESPLAÇADES DES D’EIVISSA
Durant la jornada hi haurà també un reforç de la línia regular d’autobús que uneix el Port de La Savina amb Sant Francesc i que restarà a disposició de totes aquelles persones que es desplacin des d’Eivissa per assistir l’encontre. Des de les 9.30 h fins a les 19 h un servei d’autobús unirà La Savina–Sant Francesc. Aquest bus serà al port i sortirà cada vegada que arribi un vaixell d’Eivissa. La parada de Sant Francesc serà a la circumval·lació. L'accés al camp serà caminant tant per anar com per tornar. Els busos per retornar a la Savina en finalitzar el partit seran a la circumval·lació. El preu d'aquest servei serà de 3€ anada i 5€ anada i tornada.

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica