• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Formentera convoca els seus veïns per parlar del Pla de Mobilitat Sostenible

Formentera convoca els seus veïns per parlar del Pla de Mobilitat Sostenible

Carretera-reduxEl Consell Insular de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, ha convocat la sessió conjunta de les de la secció sectorial de veïns/veïnes i de la secció sectorial de Territori i Medi Ambient del Consell d’Entitats per assistir a la primera sessió participativa per la redacció del Pla de Mobilitat Sostenible de Formentera, una sessió que, d’altra banda, serà oberta a la participació de tothom.

Segons ha avançat el conseller insular de Mobilitat, Rafael González, aquest Pla té per objectiu “definir les mesures i actuacions que han de propiciar un canvi en la mobilitat de la nostra illa, fent aquesta més sostenible i respectuosa amb el medi ambient”.

Antecedents
Arrel dels estudis de mobilitat realitzats pel Consell el passat 2017, s'ha pogut realitzar una anàlisi diagnosi de la mobilitat de l'illa de Formentera. Aquest estudi ha consistit en entrevistes tant a residents com a turistes i excursionistes, així com comptatges de vianants, bicicletes, vehicles privats, de lloguer i transport públic.

Així, el proper dimecres, a partir de les 20 hores, a la Sala de Plens del Centre de Dia, el conseller de Mobilitat, Rafael González, la consellera de Participació Ciutadana, Sònia Cardona, així com representants de l’empresa redactora del Pla de Mobilitat (IDOM), donaran a conèixer l’anàlisi de les dades recopilades cara a estructurar les línies estratègiques per a aconseguir una mobilitat sostenible.

Amb posterioritat, s’elaborarà un pla d’actuacions concretes així com el pressupost d’aquestes. Aquest pla comprendrà una planificació a vuit anys vista.

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica