• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Participació ciutadana Celebrada la sessió de constitució del Consell d’Entitats

Celebrada la sessió de constitució del Consell d’Entitats

foto 2019 consell entitats 2Ahir al vespre es va celebrar la Sessió de Constitució del Consell d’Entitats per la legislatura 2019-2023. En la trobada, la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha traslladat “la intenció de tot l’equip de govern de millorar la participació ciutadana perquè arribi no només a les associacions, sinó a tota la ciutadania, i sobretot la voluntat de donar un impuls a la participació dels joves”.

En aquesta primera sessió, la presidenta del Consell ha delegat la presidència del Consell d’Entitats en la consellera de Participació Ciutadana, Vanessa Parellada, i ha estat triada com a vicepresidenta del Consell d’Entitats, Pepita Gabaldar, la presidenta de la Junta Local de Formentera de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Inici termini per presentar propostes
Per la seva part, la consellera de Participació Ciutadana ha fet un repàs de l’estat de tramitació i execució dels projectes dels Pressupostos Participatius que segons ha recordat varen començar a l’any 2016. En vista als pressupostos participatius del 2020, Parellada ha anunciat que s’ha reservat una partida de 325.000€ i que avui mateix, divendres 22 de novembre, s’obri el termini perquè les associacions presentin les seves propostes, un termini que es perllongarà fins al 31 de gener. “Durant el mes de febrer es farà una valoració i tria dels projectes que poden ser realitzables i després es presentaran davant el Consell d’Entitats perquè les associacions triïn els que s’hauran d’executar durant tot l’any 2020”, ha explicat Vanessa Parellada.

Nous mitjans de comunicació
A la trobada, també s’han proposat nous mitjans de comunicació amb la ciutadania. “Es mantindrà la comunicació via correu electrònic, però per fer més àgil l’arribada d’informació a les associacions s’afegiran altres canals de comunicació com la llista de distribució via missatgeria mòbil”, segons ha explicat la consellera, un canvi que han acordat amb les associacions.

A més, a la sessió s’ha fet la proposta de creació de les Seccions Sectorials del Consell d'Entitats per l’actual mandat 2019-2023. A les existents se n’han afegit dues que per la consellera “són molt significatives per la seva transversalitat, les de Mobilitat i d’Igualtat”. També s’han designat els representants a l'Ens de gestió audiovisual de Formentera. Recordem que el Consell d’Entitats és l’òrgan màxim i únic de coordinació de les diverses Entitats de l’illa.


22 de novembre de 2019
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
Carrer Mallorca, 19
07871 Sant Ferran de ses Roques
tel. 971 32 12 75 · fax 971 32 12 76
participacio@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera

Ràdio Illa

Revista Formentera més propera

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1