• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Productors locals de Formentera, Mallorca i Menorca s'uneixen per agrair el compromís dels consumidors de les Illes

Productors locals de Formentera, Mallorca i Menorca s'uneixen per agrair el compromís dels consumidors de les Illes

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, informa que els consells insulars de Formentera, Mallorca i Menorca han llançat de forma simultània uns vídeos protagonitzats per representants del sectors productius de les diferents illes. En aquests audiovisuals els productors i productores locals donen les gràcies a les persones que han consumit producte de proximitat durant els últims mesos, marcats pel confinament i les mesures de desescalada per mor de la crisi sanitària.

La iniciativa, sorgida arran de les reunions mantingudes durant l'estat d'alarma entre representants dels departaments d'economia i comerç dels consells, té una doble finalitat: donar visibilitat al teixit productiu que ha abastit la població durant les setmanes de confinament més dures i, alhora, fidelitzar les persones consumidores de producte local perquè se sentin valorades.

Per aconseguir-ho, s'ha donat veu als productors locals, que han agraït en primera persona a la ciutadania que adquireix els seus productes. A més, els vídeos mostren els espais de feina i els treballadors que hi ha al darrere dels productes de proximitat.

Aquesta acció es complementa amb la tasca i les mesures plantejades des de cada consell per afavorir el producte propi i impulsar la reactivació econòmica dels territoris insulars


8 de juny de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)