• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Igualtat Formentera presenta un cartell d'activitats per celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

Formentera presenta un cartell d'activitats per celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

Foto 2020 LGTBIEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Igualtat i LGTBIQ+, ha presentat avui el cartell d'activitats per celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ que tindrà lloc el pròxim 28 de juny. El cartell sota el títol, “Lluitar per la Igualtat és un orgull”, recull una sèrie d'activitats amb “l'objectiu defensar la diversitat de les persones”, segons ha explicat la presidenta Alejandra Ferrer.

“Tot i que aquest any és difícil pensar en la nostra normalitat, hem volgut seguir reivindicant aquesta celebració amb activitats que aposten perquè el futur sigui més igual per tots i per totes independentment de les nostres orientacions personals”, ha afegit la presidenta.

Les activitats varen començar ahir i finalitzaran el pròxim 1 de juliol. Ahir a la tarda des de l'Instagram de Formentera Marxa es va fer una entrevista a Xose Agulla de Sa Clau de s'Armari. I a les 18h al Casal de Joves es va projectar la pel·lícula “Girl” del director Lukas Dhont que tracta sobre la lluita d'una al·lota transsexual.

Avui dia 25 de juny, la presidenta Alejandra Ferrer i la consellera d'Igualtat i LGTBIQ+, Vanessa Parellada, i la tècnica Azucena Carrasco, s'han fet una fotografia commemorativa amb la bandera LGTBI que penja, com a símbol de suport al col·lectiu, de la façana del Consell de Formentera fins al pròxim 5 de juliol. I demà divendres 26 de juny es preveu que el Ple de la corporació doni suport a la declaració institucional del col·lectiu LGTBIQ+.

Així mateix s'amenitzaran les xarxes del Consell per fer que la ciutadania amiga del col·lectiu pugi les seves fotos donant suport. D'altra banda, al Facebook de la Biblioteca Marià Villangómez des del 29 de juny fins al 4 de juliol es farà una recomanació literària diària de temàtica LGTBI.

El pròxim dimarts 30 de juny a les 22h es farà la inauguració del cicle de Cinema a la fresca amb la pel·lícula “Una mujer fantástica” del director Sebastián Leilo que parla sobre el drama del que suposa ser una dona transgènere a Xile. El film es projectarà al jardí de ses Eres de Sant Francesc.

Finalment, les activitats conclouran el dimecres 1 de juliol amb una entrevista que es podrà veure en directe a partir de les 17h, a través del Instagram del Casal de Joves, a Carmen Alberto, presidenta de Chrysallis Balears.


25 de juny de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Wifi  Formentera

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1