• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació El Consell forma als monitors de l'Escola d'Estiu en la detecció de les possibles seqüeles en els infants arran de la covid-19

El Consell forma als monitors de l'Escola d'Estiu en la detecció de les possibles seqüeles en els infants arran de la covid-19

foto 2020 formacio monitors 1El Consell de Formentera, a través de la conselleria de Benestar Social, informa que al llarg de dues jornades ha realitzat una formació per a les monitores i els monitors de l'Escola d'Estiu per dotar-los de les eines de detecció en els infants de possibles dificultats, situacions de risc i símptomes diversos arran de la crisi sanitària viscuda.

Aquesta formació s'ha dividit en tres blocs. D'una banda, s'han tractat els possibles efectes psicològics en els infants i també en les famílies de l'estat d'alarma arran de la covid-19. El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat que “s'ha de tenir en compte que per a molts dels infants, la participació en l'Escola d'Estiu pot suposar la primera activitat grupal i el primer contacte extern fora de l'àmbit familiar”.

D'altra banda, també s'han treballat els possibles indicadors de risc per detectar diferents dificultats, símptomes, seqüeles o situacions susceptibles de ser ateses per a professionals especialitzats i, en darrer lloc, s'ha incidit en els protocols de les derivacions corresponents de casos concrets als serveis especialitzats.

L'àrea de Benestar Social recorda que per resoldre qualsevol dubte en aquests casos i obtenir més informació es pot trucar al telèfon 971 321271 o al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat.

2 juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1