• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Economia i Hisenda El Consell de Formentera recorda que s’ha allargat fins a l’1 de desembre el termini voluntari de cobrament de les taxes i impostos

El Consell de Formentera recorda que s’ha allargat fins a l’1 de desembre el termini voluntari de cobrament de les taxes i impostos

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Hisenda, informa que tal com va anunciar el passat mes d’abril, dins de les mesures econòmiques activades per la pandèmia, el termini de pagament de taxes i impostos s’ha allargat dos mesos enguany, fins a l’1 de desembre.

El Consell recorda que durant la segona quinzena de setembre es passaran al cobrament les taxes i impostos que tenguin domiciliació bancària, però que aquelles persones amb el rebut domiciliat que vulguin ajornar el pagament, han de comunicar-ho a la seva entitat bancària abans del 15 de setembre i posteriorment posar-se en contacte amb l’Agència Tributària de les Illes Balears (C/Eivissa, 9), www.atib.es, tel. 971 321 577, abans de l’1 de desembre per tal de pagar sense recàrrec.

8 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 25 56
consell@conselldeformentera.cat

Informació del cobrament en període voluntari de tributs i altres ingressos del Consell Insular de Formentera (any 2010)

Agència Tributària de les Illes Balears

Wifi Formentera

Revista Formentera més propera

Agència Tributària

Ministerio de Economía y Hacienda

Política Regional - Inforegio