• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat El pròxim dilluns comença a operar la connexió de les 6 de la matinada entre Formentera i Eivissa

El pròxim dilluns comença a operar la connexió de les 6 de la matinada entre Formentera i Eivissa

foto 2020 conexionsLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, i el president de Baleària, Adolfo Utor, han anunciat avui l’acord assolit entre el Govern balear i la companyia per a restablir la primera barca del dia entre Formentera i Eivissa, que cobrirà Baleària.

El nou servei de les 6.00 hores del matí de Formentera a Eivissa operat per la naviliera Baleària es posarà en funcionament a partir del dilluns dia 16. Amb aquest nou acord, es donarà una solució a la demanda de Formentera de mantenir durant tot l'any un enllaç marítim amb Eivissa a les 6.00 hores, des del port de la Savina.

La presidenta ha recordat que la mobilitat marítima a Formentera “no és exclusivament un tema d’oci, sinó que es tracta també de cobrir necessitats bàsiques de serveis que tenim a l’ illa veïna”. En aquest sentit, Alejandra Ferrer ha agraït a la companyia l’esforç que fa per poder donar el servei de les 6 de la matinada. Tot i això, ha emplaçat al conseller Marc Pons a continuar fent feina per aconseguir el trajecte entre Eivissa i Formentera a les 22.30h. Actualment la darrera connexió és a les 21.30h.

Segons ha explicat el president de Baleària, el servei de les 6.00 serà operat de dilluns a divendres per un dels eco fast ferries, exclusius per a passatgers, que la naviliera Baleària va incorporar fa dos anys dissenyats especialment per la ruta i que han permès millorar l’ecoeficiència de Baleària en les connexions entre Eivissa i Formentera.

A la presentació també ha assistit el conseller de Mobilitat de Formentera, Rafael González i el director general de Transport Marítim i Aeri, Xavier Ramis.

13 de novembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica