• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Obres de remodelació i millora de dues vies des Pujols

Obres de remodelació i millora de dues vies des Pujols

foto 2021 obres es pujols 1El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Infraestructures, informa que ja està en marxa l’obra de remodelació de l’avinguda Miramar i el carrer Punta Prima des Pujols. Aquestes dues vies passaran a ser d’ús per a vianants parcialment, s’eliminaran les barreres arquitectòniques i s’embellirà el carrer amb nou mobiliari urbà i il·luminació.

El conseller del ram, Josep Marí, ha explicat que “amb aquesta remodelació es dona continuïtat a les anteriors obres de millora del centre del nucli urbà i té com a objectiu millorar la imatge del poble, fer-lo més accessible per als vianants i beneficiar el sector de la restauració, comerç i turístic en general”. Amb aquesta actuació es vol fomentar la presència de les persones en el poble, com ja s’ha fet a altres nuclis, i desviar la circulació de vehicles cap a la circumval·lació, segons ha afegit el conseller.

La reforma es va iniciar el passat mes de desembre i finalitzarà a final de maig. Les obres han estat adjudicades per un valor de 1.087.286,02 € a la UTE Xix Avenida Miramar.

26 de gener de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE