• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis La ITV de Formentera romandrà tancada de l’1 al 5 de febrer per treballs de remodelació i millora de l’estació

La ITV de Formentera romandrà tancada de l’1 al 5 de febrer per treballs de remodelació i millora de l’estació

L’àrea de Serveis d’Inspecció del Consell de Formentera informa que l’estació de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) romandrà tancada de l’1 al 5 de febrer per treballs de remodelació i millora de la instal·lació. Les obres consisteixen a adequar els llocs de treball dels mecànics i millorar els llocs d’atenció al públic, per fer-los més accessibles. Cal tenir en compte que l’oficina original donava servei a dos llocs de treball i que actualment la plantilla té tres mecànics, dos administratius i un director d’estació. D’altra banda, es millora la ventilació i la protecció contra el soroll de l’espai i es facilita un espai per al personal d’acord amb les normes d’higiene i salubritat. Si no hi ha imprevistos per les obres, l’activitat tornarà el pròxim 8 de febrer. Actualment la ITV no té llista d’espera.

El conseller de Serveis d’Inspecció, Antonio J. Sanz, assenyala que aquesta obra era “necessària per millorar tant el servei de cara al públic com els llocs de treball dels treballadors de l’estació”.

29 de gener de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE