• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Formentera destina 35.000€ a ajudes a empreses i autònoms de transport terrestres

Formentera destina 35.000€ a ajudes a empreses i autònoms de transport terrestres

foto 2021 transport terrestreEl conseller de Mobilitat, Rafael González, ha participat avui a la reunió el Consell Balear de Transports Terrestres que ha estat presidida per Francina Armengol i el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas. També han estat presents representants dels altres consells de les illes, així com del sector.

A la trobada, el Consell de Formentera i el Govern balear han acordat destinar 35.000€ (amb una aportació del 50 % per part de cada administració) a empreses i autònoms: de transport del servei discrecional (autobusos), de transport terrestre de mercaderies, taxistes i empreses de lloguer de vehicles.

“En aquests moments de pandèmia i de molta dificultat per al sector de transport terrestre, hem considerat que aquestes ajudes són molt necessàries i valoram molt positivament que aquest acord també compti amb el vistiplau del sector. Ara treballarem perquè arribin de manera àgil”, ha declarat el conseller Rafael González.


3 de març de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica