• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut El Casal de Joves presenta les activitats d’abril amb dansa, la celebració de Sant Jordi i activitats de conscienciació

El Casal de Joves presenta les activitats d’abril amb dansa, la celebració de Sant Jordi i activitats de conscienciació

cartell 2021 casal abrilEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa de les activitats programades al Casal de Joves per aquest mes d’abril. Les propostes comencen avui 6 d’abril amb l’inici del cicle de Xerrades en Línia, per la visibilitat del transgènere, arran del Dia de la Visibilitat Transgènere el passat 31 de març, a càrrec de l’Associació Chrysallis que tindran lloc els dies 6 i 16 a les 18.30 h i el dia 28 a les 17.00 h. Aquestes xerrades també es poden seguir presencialment des del Casal.

Les propostes continuen amb la iniciativa del Formentera Film Project els dies 7, 8, 9 i 10 d’abril. Aquest projecte es fa gràcies a la col·laboració del Formentera Film i el Casal de Joves i es basa en la realització d’un vídeo de dansa de les joves de les classes de dansa urbana. El dimecres 14 hi haurà la projecció al Casal de Joves del documental Madre Tierra i el dijous 15 els i les usuàries podran veure al mateix centre l’exposició No t’ofeguis en l’alcohol, que finalitza el dia 30.

El dimecres 21 tindrà lloc una gimcana d’skate als voltants del Casal. El 23 d’abril es celebrarà la festivitat de Sant Jordi amb treballs manuals sorpresa i el 24 es realitzarà una instal·lació de llum negra. Les activitats continuaran el dia 29 amb una projecció per celebrar el Dia Internacional de la Dansa al Casal de Joves i el dia 30 amb una proposta de decoració “casalera”.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada ha destacat que “des del Casal sempre programem activitats que busquen la conscienciació i la sensibilització a través del coneixement d’altres realitats, aquest mes per exemple sobre el fenomen transgènere, però també sobre el medi ambient i sobre el consum d’alcohol, en diferents formats (xerrades, exposicions, documentals). Al mateix temps també procurem que sigui un espai per fomentar la creativitat de tot tipus, ja sigui amb dansa, amb manualitats o amb fenòmens científics. I aquest mes d’abril, naturalment, no podíem faltar a la cita amb Sant Jordi”.

6 d’abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01