• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports El Consell amplia el permís per a la pràctica de kite surf a les platges fins al 15 de maig

El Consell amplia el permís per a la pràctica de kite surf a les platges fins al 15 de maig

foto 2021 kitesurfEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Medi Ambient, informa que ha emès un decret per a la pròrroga d’aixecament provisional de la prohibició de la pràctica de kite surf a les platges de Formentera fins al 15 de maig. Cal recordar que aquesta pràctica està prohibida a la platja i a les zones de bany, que inclou el mirall d’aigua fins als de 200 metres de la platja o 50 metres a la resta de la costa, en l’època de bany que comença l’1 de maig.

El conseller de Medi Ambient, Antonio J. Sanz, ha assenyalat que “donada la situació actual per mor de la covid-19 en la qual encara l’afluència a les platges és reduïda i que així ho ha demanat l’associació de kite surf de l’illa, el Consell ha considerat que es pot prorrogar aquest permís sempre respectant la normativa d’aquesta pràctica esportiva”. El conseller ha recordat “l’impuls que aquest esport està tenint a l’illa, com així es demostra en la prova celebrada l’octubre de 2020 del Fórmula Kite Spain a Formentera”.

En aquests moments, des del Consell es treballa en una modificació de l’ordenança que permeti la convivència d’aquest esport i l’ús de les platges, definint àrees per a practicar-l’en diverses èpoques de l’any.

1 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo