• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports La desena edició de la Formentera All Round Trail arriba aquest cap de setmana amb prop de 350 participants

La desena edició de la Formentera All Round Trail arriba aquest cap de setmana amb prop de 350 participants

foto 2021 FART BLa desena edició de la Formentera All Round Trail arriba aquest cap de setmana amb la disputa de les tres proves: FART, de 72 km i Half Round Formentera Trail, de 42 km, que es disputen el dissabte; i el Tros de Fart, de 21km, el diumenge. La competició està organitzada pel Consell de Formentera, Grup Esportiu Espalmador, el club Penya Esportiva Són Marçal i Elitechip SL. La competició compta amb prop de 350 d’atletes inscrits en les tres proves.

La Formentera All Round Trail recorre la costa de l’illa de Formentera amb sortida al port de la Savina, dissabte 15 maig a les 9 hores, i arribada al mateix port. Conjuntament es celebra la Half Round Formentera Trail, de 42 km, amb sortida a les 9 hores a la platja des Arenals i arribada al port de la Savina. Excepcionalment, enguany, el Tros de Fart, de 21 km, es disputarà el diumenge 16 de maig, a les 9 hores, amb sortida as Caló i arribada al port de la Savina. Cal recordar que la Formentera All Round Trail també es pot fer per parelles de relleus.

Respecte pel medi ambient
Des del Consell de Formentera es destaca que la FART “és una prova respectuosa amb el medi ambient” i es recorda que la participació en la prova “implica el coneixement i l’acceptació d’unes normes de caràcter especial, ja que una part de la prova es desenvolupa a l’interior d’espais protegits, que estaran degudament identificats”. Així, en aquestes zones, entre altres restriccions, no es pot utilitzar cap mena d’element sonor que pugui produir sorolls estridents, ni sortir del traçat marcat o cridar o emetre sons o sorolls forts. Només es podran fer servir bastons amb punta de goma.

A més tampoc es podrà llençar envasos, embolcalls i qualsevol mena d’escombraires. Cada participant haurà de senyalitzar els seus gels i barretes amb el nombre del dorsal i si es troba un embolcall amb el número de dorsal el corredor podrà ser sancionat. L’organització habilitarà un total de 5 avituallaments durant tot el recorregut de la Formentera All Round Trail, 3 per la Half Round i 1 per al Tros de FART.


13 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo