• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Formentera acull el primer congrés de ‘Vívete. Vides que inspiren vides’ adreçat als joves

Formentera acull el primer congrés de ‘Vívete. Vides que inspiren vides’ adreçat als joves

cartell 2021 viveteEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa que demà dimecres 26 de maig se celebrarà per primera vegada a Formentera el congrés “Vívete. Vides que inspiren vides”. El congrés, en línia, es dirigeix als alumnes de l’IES Marc Ferrer i comptarà amb les històries inspiradores de dues personalitats: l’esportista olímpic formenterer, Mateo Sanz i la història de superació, resiliència i drets humans de Nadia Ghulam.

La presidenta Alejandra Ferrer dirigirà unes paraules de benvinguda als alumnes de l’IES Marc Ferrer en les quals explicarà la seva satisfacció per poder acollir aquest congrés per primera vegada a l’illa. “Esperam que serveixi als i a les joves de l’IES Marc Ferrer a tenir més referents que els ajudin en el desenvolupament personal i emocional, i que treguin profit de les experiències de superació que transmetran els ponents”, segons ha declarat.

Vívete
Des de l’organització, Carlos Ramón ha explicat que “amb l’actual manera de viure hi ha moltes persones desorientades, especialment els joves. Els models socials s’han convertit en productes de consum que responen als interessos comercials per això vàrem crear aquest congrés que posàs en valor nous referents i models de vida que poden inspirar”.

Els congressos de “Vívete” varen néixer el 2017 amb la voluntat de promoure els valors humans, l’empoderament i eines que ajudin els joves a un desenvolupament personal i conscient de la mà de persones de rellevància en aquest camp. Juan Pablo Escobar, Irene Villa, Toni Nadal, Elsa Punset i Miriam Fernández han set alguns dels convidats que han compartit les seves experiències.


25 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01