• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera presenta un apartat web i telèfon d’informació específica de les proves covid per viatjar

Formentera presenta un apartat web i telèfon d’informació específica de les proves covid per viatjar

cartell 2021 infocovidEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Presidència, informa que s’ha creat un apartat específic, al portal web del Consell de Formentera, amb la informació sobre les proves per viatjar que es poden fer a Formentera. “Des del sector turístic ens han explicat que molts visitants i empresaris no sabien on trobar la informació per realitzar proves PCR o d’antígens per tornar als seus països o llocs d’origen i hem volgut donar una resposta a aquesta necessitat d’informació”, ha explicat la presidenta, Alejandra Ferrer, que també és responsable de Turisme.

Concretament, s’ha creat un nou subapartat, «Infocovid: proves per viatjar» a l’apartat Covid 19. En aquest espai, s’han introduït els centres de Formentera dels quals el Consell de Formentera té constància que disposen de les autoritzacions sanitàries necessàries per poder realitzar aquestes proves i tota la informació necessària respecte de les tarifes, serveis, cita prèvia, entre d’altres. Tota aquesta informació estarà també a la web de turisme en diferents llengües per garantir que arriba a tothom.

Informació telefònica
Així mateix, s’ha creat un servei d’informació telefònica al 871 556 619, on també es responen tots el dubtes i preguntes freqüents que poden tenir els visitants i residents per poder tornar al seu país o sortir de viatge. Si hi ha més centres autoritzats a Formentera, es poden posar en contacte amb aquest telèfon i se’ls inclourà en el llistat.

“Aquest servei d’informació centralitzat ajudarà a millorar el servei i garantir que sigui suficient, i també la seva qualitat i organització”, ha declarat, per acabar, la presidenta.


10 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1