• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat S’activen les reserves i la confirmació de les pre-reserves al web formentera.eco

S’activen les reserves i la confirmació de les pre-reserves al web formentera.eco

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que a partir d’avui 10 de juny ja es poden fer les reserves o formalitzar les prereserves al web www.formentera.eco. D’aquesta manera, es poden obtenir les acreditacions per circular per Formentera, durant el període de regulació, entre el 24 de juny i el 7 de setembre d’aquest 2021. La taxa que hauran de pagar els visitants serà per cotxe: 1,00 €/dia, amb un import mínim de 5,00 €, i per moto (motocicletes i ciclomotors): 0,50 €/dia, amb un import mínim de 2,50 €.

Les prereserves es varen obrir el passat 15 de març. Ara, aquestes prereserves es poden formalitzar al web. Els usuaris rebran un correu electrònic i disposaran de 10 dies per realitzar la confirmació de la reserva i el pagament.

Bonificacions
Per als residents de Formentera i la resta de les illes i per als vehicles elèctrics, l’acreditació és gratuïta. Per als vehicles híbrids l’acreditació està bonificada al 50 %. Els residents que tinguin l’acreditació de la zona blava en vigor no hauran de fer el tràmit, i poden accedir al web formentera.eco, introduir la matrícula i comprovar que efectivament es disposa de l’acreditació. La resta, la pot obtenir amb un senzill tràmit al web.


10 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica