• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat El Consell de Formentera sanciona més de 150 vehicles de lloguer durant el mes de juliol

El Consell de Formentera sanciona més de 150 vehicles de lloguer durant el mes de juliol

foto 2021 sancions vehiclesEl Consell de Formentera, a través de les àrees de Mobilitat i Interior, informa que durant el mes de juliol s’han retirat onze vehicles de lloguer de l’aparcament dissuasiu de la Savina, situat enfront de la plaça de les Illes Pitiüses. Aquests onze vehicles s’han traslladat al dipòsit municipal de vehicles per no tenir el tiquet que els autoritza a estacionar en aquesta zona. La sanció, interposada pels agents de la zona blava, és de 90 € més el servei de grua. A més, es dona la circumstància que els onze turismes no estaven identificats com a vehicles de lloguer, fet pel qual s’enfronten a altra sanció que pot ser de fins a 1.000 € i tampoc tenien acreditació de formentera.eco per circular o estacionar a Formentera, pel qual s’enfronten a una altra sanció d’entre 1.000 i 10.000 €.

D’altra banda, durant el mes de juliol la Policia Local ha aixecat 140 actes a vehicles de lloguer estacionats en aparcaments públics de la Savina i Sant Francesc, quan aquests no estaven llogats. Per aquesta denúncia s’enfronten a una sanció, segons la gravetat pel nombre de vehicles d’una mateixa empresa, d’entre 1.000 i 30.000 €. Igual que en l’anterior cas tampoc estaven identificats com a vehicles de lloguer, fet pel qual s’enfronten a altra sanció que pot ser de fins a 1.000€, ni acreditació de formentera.eco per circular o estacionar a Formentera, pel qual s’enfronten a una altra sanció d’entre 1.000 i 10.000 €.

El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha explicat que aquestes accions s’inclouen en una campanya de control estival per “donar compliment a la regulació de formentera.eco i a les ordenances municipals d’aparcament, que al final volen evitar la saturació de vehicles a l’illa i també dels aparcaments públics”. Ara des de l’àrea de Mobilitat es tramitaran aquests expedients sancionadors.

29 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica