• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media Newspaper library Sports La nova recta d’atletisme millora la qualitat de l’esport a Formentera

La nova recta d’atletisme millora la qualitat de l’esport a Formentera

Nova recta de la pista d'atletismeEls i les esportistes de la modalitat d’atletisme ja compten amb una recta de 60 metres de longitud per a la pràctica d’aquest esport. Aquesta nova instal·lació s’ha ubicat al camp de futbol municipal i està composta de quatre carrils, un d’ells destinat al salt de longitud.
Així ho ha presentat el president i conseller d’Esports de Formentera, Jaume Ferrer, juntament amb el president del Club d’Atletisme de l’illa, John Tanks, a qui se li ha lliurat la clau del magatzem per a començar amb els entrenaments des d’avui mateix.
Aquesta recta també disposa d’una caseta de control per a totes les activitats que s’hi duguin a terme, a més de tenir les funcions de magatzem. Per a la il·luminació de la pista s’han reubicat els puntals de llum exterior i s’han instal·lat dos torres més d’il·luminació, que funcionen independentment de les torres de llum del camp de futbol.
Aquesta recta va ser adjudicada a l’empresa Ferrovial Agroman S.A. per un import de 257.021,00 IVA inclòs i s’ha dut a terme en el període d’execució establert.
Així mateix, la construcció de les edificacions annexes al camp de futbol es troba en la seua fase final. Aquest espai social, de 300 metres quadrats, serà polivalent i podrà ser compartit pels altres clubs de l’illa. Aquesta obra s’ha adjudicat per un import de 752.434,31 euros, IVA inclòs, a l’empresa Naves i Conducciones S.A i el període d’execució és de 18 mesos. A l’accés del recinte s’habilitaran unes 20 places d’aparcament en bateria i s’està en negociacions per disposar de la superfície annexa a aquesta instal·lació per obtenir més capacitat d’aparcament.
La nova seu social del camp municipal de futbol i la recta d’atletisme revitalitzaran i donaran contingut al recinte esportiu amb més tradició de Formentera, a la vegada que es preservarà el record de tota la gent que ha format part de la S.D. Formentera i la seua història.
Així mateix, l’equip de govern del Consell de Formentera va adquirir un solar de 12.750 m2 per a la futura instal·lació de 6 pistes de tennis, 4 pistes de pàdel i un camp de futbol-7, ubicat al costat del camp municipal. Aquestes obres tendran començament després de la temporada turística i obeeixen a l’objectiu per part de l’equip de govern de dur a terme una àrea esportiva que comprengui diverses modalitats esportives i doni un servei òptim als i a les esportistes de Formentera.

Documents adjunts:
- Tall de veu de Jaume Ferrer, President del Consell Insular de Formentera

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat