• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis El servei de l'OAC es traslladarà cada dilluns a la Mola

El servei de l'OAC es traslladarà cada dilluns a la Mola

foto 2021 oac a la molaALa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, la vicepresidenta, Ana Juan, i el conseller de Serveis Generals, Bartomeu Escandell, han visitat aquest matí el servei de l'Oficina a l'Atenció a la Ciutadania (OAC), que des d'avui s'ofereix tots els dilluns de 9 a 14 hores a la Casa del Poble de la Mola.

“D'aquesta manera es pretén acostar l'administració al poble més allunyat de Sant Francesc com és la Mola per evitar desplaçaments dels residents en aquesta zona”, segons ha explicat la presidenta que ha afegit que “es podran realitzar els mateixos tràmits que s'ofereixen a l'OAC de Sant Francesc”.

El conseller de Serveis Generals ha destacat que “el fet que l'Administració estigui cada vegada més informatitzada ha permès que el servei de l'OAC es pugui desplaçar a la Mola. Només ens fa falta un ordinador, amb connexió al nostre sistema i a la xarxa d'internet, per poder acostar els tràmits a qualsevol indret de l'illa”, ha concretat Bartomeu Escandell.

A l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, bé sigui la física ubicada al carrer Ramon Llull número 6, o a través de l'oficina virtual (OVAC), els ciutadans poden fer els tràmits i gestions de caire municipal i insular, com ara el padró d'habitants, el pagament de taxes, la inscripció a cursos, entre molts d'altres. També s'ofereix un servei de finestra única en què es poden realitzar sol·licituds a altres administracions.

4 d'octubre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1